Wednesday, September 24, 2008

VREMEA LA MUNTE

Joi
Cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii relativ extinse in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali si local in restul zonei montane. Izolat, in Muntii Banatului cantitatile de apa pot depasi 25..30 l/mp. Indeosebi in Carpatii Orientali, la peste 1800 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va scadea usor fata de intervalul precedent.

Vineri
Cerul va fi mai mult noros in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, unde indeosebi in prima parte a zilei va ploua. In restul zonei montane innorarile vor fi temporare si ploile izolate, ziua. In zona inalta vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales pe creste. Temperatura aerului va continua sa scada usor. Pe arii restranse, pe vai va fi ceata.

Sambata
Vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros si izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

No comments: