Wednesday, February 3, 2010

Kopacz si Achiriloaie, umiliti la Campionatul Mondial de Juniori

Romania este reprezentata la Campionatul Mondial de Schi Alpin pentru juniori de catre Ioan Achiriloaie si Kund Kopacz. Cei doi schiori au trait momente groaznice in Franta, statiunea care gazduietes intrecerile. La Slalom Urias, Kopacz s-a clasat pe locul 64 (106 p FIS), avand o intarziere de 14 secunde si 73 de sutimi fata de castigatorul medaliei de aur, francezul Mathieu Faivre. Deloc surprinzator, Ioan Achiriloaie a abandonat in mansa a doua. Brasoveanul s-a facut de ras insa la Slalom, acolo unde s-a clasat pe locul 49 (140 p FIS), avand o intarziere de 19 secunde si 31 de sutimi fata de campionul mondial Reto Schmidiger, din Elvetia. Kopacz a abandonat in mansa intai.

4 comments:

Anonymous said...

Cati din juniori au 106 p Fis la slalom urias ?
Eu cred ca nu e umilitor de loc...Nu poti sa nu tii cont de pregatirea pe zapada . Schiul se face totusi pe zapada....Rezultatele reflecta , exact timpul de pregatire pe zapada , care pentru romani fata de italieni, austrieci etc este cam 15%.

Anonymous said...

Auzi, tu care ai scris mai sus : NU TE MAI OBOSI sa explici unui om fara minte si pt care cuvantul "umilinta" are o semnificatie aparte, sau poate alt cuvant nu cunoaste, o kestie pe care si asa nu o intelege, ... pe el il bucura aceste intarzieri ale sportivilor nostrii, si chiar se mandreste cu ele, ... stii reclama aia de la tv cu "niste tarani !!!" asta este vancuveristul nostru !!! Felicitari baietilor nostrii !!!

Anonymous said...

jurnalistul catastrofa are un vocabular redus dupa cum v-ati dat seama. Ar fi bine ca nici un sportiv sa nu-i mai permita sa-i jigneasca.El sa-si vada de sportul lui popular...

Anonymous said...

nu e schior si nici jurnalist dar chiar si asa poate sa zica despre voi ca v-a umilit. vorbim de 19 secunde nu de 3 5 .... 19 secunde jumatate din timpul unei manse. :| deci ii dau dreptate sorinelului...