Tuesday, September 23, 2008

N-o sa fie niciodata antrenor

- cel care nu stie ca schiorii pe care ii antreneaza pot participa in 2009 la Festivalul Olimpic al Tineretului European.
- cel care nu stie cum se calculeaza punctele FIS.
- cel care vine incaltat in slapi la un concurs de schi.

8 comments:

Anonymous said...

nu hainele fac pe om...fraiere.

Anonymous said...

cat despre puncte...nu e nevoie la nivelul la care se prezinta natzionala care nu are inca lot natzional conturat in 2008....

Anonymous said...

antrenorul umbla in slapi ca banii de incaltaminte sunt folositi la cumparat de schiuri,pentru sportivi.

Anonymous said...

sunt bucuros pentru spiritul de observatie precar al celor care informeaza presa(slapi nu este = cu saboti)...sau poate doreste poporul purtator de opinci ca un inaintas de al lor sa poarte ceva mai mult decat portul popular???la un salar de 700 de lei nu imi permit mai mult.am o familie de crescut si doi o groaza de sportivi de inbracat,si macar asa am iesit din anonimat cu ceva...

Anonymous said...

Nu e nevoie sa fie antrenor pentru ca e deja mai mult decat atat....e PROFESOR MASTER,cu p mare.

Bernadeta Szwagiel said...

Nu conteaza hainele, dar orice antrenor trebuie sa aiba o prestanta in fata celor pe care ii antreneaza si a celor care concureaza. Sa apari in slapi pe partie este un deserviciu pentru ceea ce inseamna antrenorul de schi din Romania. Daca tu spui ca nu e nevoie sa cunosti modul in care se calculeaza punctele, atunci si eu pot sa spun ca acei copii care se antreneaza cu tine nu au nevoie de antrenor. Antrenorul nu umbla in slapi pentru ca nu are clapari sau altceva pentru zapada. El umbla in slapi pentru ca atat il duce pe el capul. Nu face pe saracul. Stie toata lumea ca aveai cu ce sa te incalti.

Anonymous said...

si cam aia e :) sabotii aia costa 50 euro :))))

Anonymous said...

90aiv stie ce zice,de cat sa comentezi cum ii inbracata lumea mai bine ai tacea si ai face ceva.Si fiecare se imbraca cum vrea nu cum zic alti care nu au ce face.