Thursday, February 18, 2010

Miklos nu are fractura!

Frati romani! Rasuflam usurati! Edit Miklos nu are fractura de tibie. Ea este accidentata la genunchi. Medicii de la policlina situata in "satul olimpic" din Whistler spun ca peste doua ore ea va fi externata. Eroina noastra e bine! Sperietura a fost mai mare.

29 comments:

Anonymous said...

doamne-ajuta! ii tinem pumnii in continuare.

Unknown said...

Stii cumva la ce probe si cand va mai participa?

Anonymous said...

am dat search pe google sa vad si eu cum a cazut...lam gasit , m-am uitat la el ... a fost si o declaratie din partea antrenorului florin carstea ( florin cristea vroiau sa zica da ce naiba...e doar antrenorul lotului olimpic )

Anonymous said...

CARE ANTRENOR ? ALA ( CRISTEA )S-A DUS IN CANADA LA POZE SI INTERVIURI.

Anonymous said...

Pacat de Edit...dupa rezultatele si prestatia din sezonul trecut federatia si cor(cu litere mici si fara respect) au renuntat la ANTRENOR,in schimbul turistilor si oficialilor.Si asta in ajunul Olimpiadei.Poate acum sportivii de la schi alpin vor fi bagati in seama de cineva care va pune niste intrebari cel putin incomode .Sau poate nu...daca nu la urmatoarea Olimpiada doar oficialii isi vor incasa diurnele,isi vor ridica schi pass-urile si se vor simti bine la Soci.Fara rusine si cu nesimtire...Doamne ajuta si fa sa nu se mai intample asa...

Anonymous said...

"Antrenorul" Florin Cristea este, mai degraba, un monitor de schi. Oare ce ii poate invata el pe sportivii care participa in concursuri de Cupa Europei, Cupa Mondiala....sau Jocurile Olimpice? Stimabile Sorin Anghel de ce nu vorbesti si de calitatea indoielnica a "antrenorilor" romani? Vorbesti de rau niste sportivi care, pana la urma, au ajuns la Jocurile Olimpice pe munca lor.

Anonymous said...

care e linkul unde o putem vedea pe edith cum a cazut?

Anonymous said...

Felicitari pentru ea,ea chiar le merita.S-a avantat fara frica(putea si muri,Doamne fereste!!!).Dar EA (si spun ea pentru ca totusi este FEMEIE)a avut curaj,ceea ce le-a lipsit baietilor.Daca faceti un sport,si va dedicati trup si suflet,faceti-l pana la capat,visul vostru a fost olimpiada,da-ti tot ce puteti,fara frica,ca totusi asta este scopul vostru in viata,si cel mai important lucru. FELICITARI EDITH
Toata Romania este alaturi de tine,si DA ai dat dovada de SPORTIV ADEVARAT

Anonymous said...

Calitate indoielnica este putin spus. Este admirabil bunul simt al calificativului.Durerea mare este indolenta unor asa zisi "conducatori,administratori,coordinatori,etc"care inc
aseaza salarii,diurne,sporuri,prime,etc in schimbul telefoanelor si abonamentelor gratuite,masinilor ptr deplasare,ehipamentului de schi ,etc.Chiar daca acestea sunt sponsorizari care ar trebui sa-i ajute pe sportivi si pe adevaratii tehnicieni sunt folosite de catre presedintii federatiilor,angajatii federatiei ,factorii de conducere si decizie din ANS,diversi functionari din ANS,oficiali COR,si obligatii personale ale secretarului federal si acolitilor acestuia.Chiar materialul sportiv obtinut de federatie pentru sportivi ajunge de fapt la toti cei enumerati mai sus.O dovada in acest sens se poate obtine de la dl. Copos care pune la dispozitia federatiei ,anual,schi pass-uri pentru sportivi .Acestea ajung de fapt la presedintele federatiei,la diversi neica nimeni din ANS si COR.Pacat ca nimeni nu se sesizeaza...sau poate cine stie.Ar fi baza pozitiva de analiza ar rezultatelor si intamplarilor de la Vancouver .Ce sa mai vorbim de asa zisii "comentatori" de la Eurosport si TVR,unul dintre ei intitulandu-se "doctor in schi"?Doar atat:Ca sa intelegi ca esti prost trebuie sa-ti mearga mintea. Dar cine citeste comentariile acestea?Doar noi ,o mana de oameni care comentam...Pacat...

Anonymous said...

Si materialul sportiv primit de federatie ajunge la te miri cine. Ar trebui intrebati cei de la Atomic,Elan,Vuarnet,etc cate echipamente au fost puse la dispozitia federatiei si unde a ajuns de fapt acesta.Presedintele federatiei si-a cumparat cumva macar bete(inclusiv familia si prietenii).Este unul din cei "te miri cine"cu toate ca ,teoretic ,ar putea sa si le procure=achite personal.De fapt el nici nu-i cunoaste pe sportivii afiliati federatiei al carei presedinte este.Ajunge ca-l cunoaste pe pupincuristul sef ,Puiu Gaspar si pe "consilierul"pensionar Arghiropol...Poate citesc o parte din aceste comentarii si niste ziaristi adevarati care pot provoca o analiza si aici ca la c azul Ridzi nu doar "Marioneta" Sorin Anghel.Sau poate el,pentru a-si depasi handicapul macar ii va sesiza pe acestia...vorba ALTUI COMENTATOR:Doamne ajuta...

Anonymous said...

Bravo! Ce zici "stimabile"(caragielesc)Sorin Anghel despre aceasta PROVOCARE...poate vei reactiona fiindca sustii ca prin tot ceea ce scri vrei sa sustii schiul alpin.Daca esti barbat actioneaza.Daca nu , nu.....

Anonymous said...

O intrebare. De ce se ia toata lumea de Domnul Cristea? Ce a facut sau ce nu a facut? In afara de faptul ca munceste incontinu si vrea sa obtina performante? chiar nu inteleg.din 3 commenturi 2 se leaga de el? DE CE?

Anonymous said...

Atata timp cat Oficialii il baga in seama pe Anghel el nu va zice niciodata nimic rau de ei!!!A primit exact acelasi echipament pe care l-a primit lotul olimpic de schi(Asics si Vuarnet cu inscrisurile olimpice romane)A avut acces in satul Olimpic avand o acreditare de "INVITAT DE ONOARE" din partea FRSB,in conditiile in care nu se mai aflau alti reprezentanti din partea MEDIA!!!Acest anghel este un pupincurist care prefera sa isi tina gura despre federatie in favoarea unui BIG MAC!!!!!Nu exista sportiv in delegatia romaniei care sa il suporte!!!

Anonymous said...

hahaha! Domnul Cristea munceste incontinuu? vrea sa obtina performante? Domnul Cristea a lasat 2 dintre sportivii calificati la JO sa plece singuri la cursele la care au luat parte inainte de JO cu scuza ca trebuia sa fie alaturi de al 3-lea sportiv...ar trebui sa-l intrebe cineva daca a facut ceva diferit la Vancouver...nu a fost la start nici cu Staicu nici cu Miklos...sa speram ca macar o sa fie cu Nan!daca asta se numeste munca continua...

Anonymous said...

pacat ca a cazut ca putea sa faca o figura frumoasa

Anonymous said...

ba ce va legati atat de Cristea sunteti cumva invidiosi????

Anonymous said...

pe acel "om" nici daca vrei n-ai cum sa fii invidios,ca nu ai pe ce sa fii invidios!

dumutru din predeal said...

De super schiorul Dragos Staicu nu spune nimic ca face schiul de ras.Cred ca stia de la predeal unde sa poata trage pe marginea, cursei la olimpiada.Sper sa ii fie rusine sa mai participe la campionatul national, ca acolo se da mare si tare.Si acel (NASU) a lui care il baga in toate loturile si suna la federatie pentru el stie cineva cum il cheama.Frumoasa plimbare a facut Dragos in Canada daca diurna este mare poate face si ceva cumparaturi pentru NASU ca la trimis la olimpiada.

Anonymous said...

tot anul munceste cu sportivii sai si este singurul din romania care face acest lucru. normal ca a preferat sa stea cu nan care este a lui 100%.miklos nu este raspunderea lui iar nici staicu. restul schiorilor nu vor sa lucreze cu el. stiti de ce? LENEAAAA! E prea greu. cine ar face vara cand sunt 30 de grade afara si e numai bine sa stai pe terasa la un suc sprint prelungit pe stadion? nu multi. ce voiai sa se imparta in 3 locuri deodata? n-ai nici o treaba.

Anonymous said...

nan e al lui florin cristea 100% ???nu prea cred..nan stie de 10 ori mai mult ski decar cristea

Anonymous said...

io zic sa te razgandesti...

Anonymous said...

pai daca doar Nan e responsabilitatea lui atunci sa nu se mai dea antrenor federal...un adevarat antrenor federal nu face discriminare intre sportivi...te-ai cam dat de gol stimabile la faza asta!!

Anonymous said...

pai daca doar Nan e responsabilitatea lui atunci sa nu se mai dea antrenor federal...un adevarat antrenor federal nu face discriminare intre sportivi...te-ai cam dat de gol stimabile la faza asta!!

Anonymous said...

Sportivul unui antrenor este atunci cand il cresti de cand este mic nu cand are 30 ani si te pune cineva antrenor la lot nu cred ca are Florin Cristea un sportiv 100% al lui pe care la crescut si sa aibe acum macar 15 ani daca are sa i-mi spuna si mie cine este acel sportiv.Antrenorul de la un lot este pentru toti nu numai pentru cine vrea el.

Anonymous said...

achiriloaie ioan. si mai vin din spate.

Anonymous said...

Miklos si Staicu nu sunt raspunderea lui Cristea? Ciudat....parca era antrenorul lotului olimpic....sau am inteles eu gresit? Iar daca nu ma insel si Cristea a fost antrenorul lotului olimpic, nu trebuia sa antreneze toti sportivii calificati la J.O? Stimati sustinatori ai "antrenorului" vostru iubit va cam dati cu stangul in dreptul....cand il ridicati la rangul de antrenor olimpic cand spuneti ca nu era de datoria lui sa ii antreneze pe toti sportivii calificati. El a fost platit sa ii antreneze pe toti 3 si nu numai pe Nan.

Anonymous said...

Sa nu credeti ca Nan este antrenat de Cristea . Va inselati amarnic.Haideti sa-l antrebam pe Nan Cu cine a fost la curse in Bulgaria chiar inainte de Jocurile Olimpice? A fost singur cu masina lui pentru ca domnul Cristea ii antrena pe sportivi care vin din urma si vor participa peste vreo 8 ani la Olimpiada.

Anonymous said...

eu sunt acela care a postat primul comment legat de florin cristea....nu sunt nici pro nici contra lui in general ...dar va intreb...daca nu el ? pe cine vroiati sa puna federatia ca antrenor olimpic ? cine , ca antrenor din romania are mai multa experienta in cursele de afara . el merge de ani buni cu sportivii sai in austria , italia , bulgaria etc ... dupa parerea mea el a fost cel mai calificat pentru aceasta pozitie , si pe cine vroiati voi sa antreneze ? pe staicu care se stie ca ii place sa mearga singur sa se antreneze singur , sau pe edith miklos care este cu grupul ei ... credeti ca unii din acesti 2 ar fi zis DA daca ar fi venit federatia sai intrebe ?

Anonymous said...

Nan este a lui nea Puiu, fostul antrenor de la teleferic, nu a lui Cristea Florin!!!