Monday, February 23, 2009

Al doilea botez din acest an la Biserica de Gheaţă



Duminică, 22 februarie, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac, obiectiv situat în imediata apropiere a Ice Hotel, s-a desfăşurat cel de-al doilea botez din acest an, de această dată fiind botezată o fetiţă - Astrid Mihaela Klingeis.

Creştinarea micuţei în vârstă de patru luni, a fost oficiată în ritul romano catolic de către preotul sibian Oscar Raicea, acelaşi ce, în urmă cu mai bine de doi ani, tot la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac, a oficiat şi botezul celuilalt membru al familiei, Christoph Arnold.

Astrid Mihaela a avut patru naşi de botez (Frank şi Dana Klingeis, Inge Florea şi Vasile Wilhelm Grama), toţi fiind extrem de emoţionaţi pentru acest moment deosebit, emoţie împărtăşită şi de ceilalţi participanţi.

După botez, lumea s-a deplasat la restaurantul Cabanei Bâlea Lac, unde, în cinstea fetiţei, a fost pregătită o mare petrecere.

Acesta a fost al doilea botez oficiat în acest an la biserica din „ţinutul de cleştar” de la Bâlea Lac, surse din cadrul firmei ce a iniţiat şi deţine Proiectul de Marketing Turistic „Ice Hotel Bâlea Lac” menţionând că este posibil ca acest inedit obiectiv să mai găzduiască în acest an evenimente de asemenea amploare.

No comments: