Saturday, February 28, 2009

Natalia Bestemianova, la Bucuresti, în spectacolul "Stelele Moscovei"

Celebra Natalia Bestemianova, Andrei Bukin, Igor Bobrin si alti 30 de patinatori rusi vor sustine maine, pe patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitalã, spectacolul "Stelele Moscovei".
Natalia Bestemianova nu a putut fi prezentã la conferinta de presã organizatã azi pentru prezentarea acestui eveniment, autocarul care îi transportã pe artistii rusi aflându-se încã pe drum cãtre Bucuresti, de la Miercurea Ciuc, unde acestia au sustinut un spectacol.
Patinatoarea rusã a intrat însã telefonic în legãturã cu jurnalistii aflati la conferinta de presã si a declarat cã este nerãbdãtoare sã evolueze în fata publicului bucurestean, arãtându-se încântatã de reactia celui din Miercurea Ciuc.
La insistentele publicului, pe lângã spectacolul de la ora 20,00, la care biletele au fost epuizate, va mai avea loc o reprezentatie, în aceeasi zi, de la ora 15,00.
Biletele pentru spectacolul de la ora 15,00 au fost puse în vânzare si au pretul cuprins între 50 si 150 de lei.
Copiii pânã la sapte ani pot intra gratuit, dacã sunt însotiti de pãrintii plãtitori ai unor bilete la spectacol (dar nu au loc rezervat).
Pe lângã spectacolul de la Bucuresti, patinatorii vor mai avea reprezentatii pe 2 martie, la Galati, si pe 3 martie, la Brãila.
Spectacolul, prezentat de 33 de campioni rusi, va avea douã pãrti. În prima parte, patinatorii vor transpune pe gheatã fragmente din baletul "Lacul lebedelor" iar în partea a doua îsi vor demonstra valoarea într-o "Galã a campionilor".
Compania "Stelele Moscovei pe gheatã" a fost înfiintatã de celebrul patinator rus Igor Bobrin, un adevãrat maestru al ghetii, unul dintre cei mai inovatori ai patinajului artistic mondial, rege al patinajului acrobatic si performer în renumitele spectacole profesioniste de patinaj "Cowboy", "Paganini" si "Invisible Partner".
La un an dupã ce a înfiintat compania, Bobrin a reusit sã îi aducã alãturi de el si pe campionii olimpici Natalia (Natasa) Bestemianova si Andrei Bukin, partenerul pe gheatã al acesteia. Împreunã cu ei, Bobrin a adunat în jurul sãu foarte multe valori ale patinajului mondial si a pus în scenã zeci de spectacole de succes, cu care a colindat lumea.
Alãturi de cele trei personaje principale, vor mai evolua pe gheatã Elena Valova/ Aleander Vasilijev, Irina Vorobjeva/Igor Lisovski, Larisa Selezneva /Oleg Makarov, Marina Ieltova/Andrei Busukov, Marina Pestova/ Marat Akbarov, Oksana Kazakova/ Artur Dmitriev, Vladimir Kotin, Alexei Urmanov, Andrei Vlascenko, Kira Ivanova.
Turneul "Stelele Moscovei pe gheatã" face parte din proiectul national de multiculturalitate si multilingvism "Artã contra drog 2009", initiat de Centrul International Antidrog si Pentru Drepturile Omului (CIADO), în colaborare cu Asociatia Culturalã Dracula, sub patronajul direct al Organizatiei EURAD (Europe Against Drugs).

No comments: