Sunday, February 22, 2009

Peste saizeci de turisti mascati, la "Carnavalul Zãpezii" de la Bâlea Cascadã

Peste saizeci de turisti mascati, veniti din toate colturile tãrii, au participat, în noaptea de sâmbãtã spre duminicã, la cea de-a cincisprezecea editie a "Carnavalului Zãpezii", desfãsurat la Bâlea Cascadã.
Printre cele saizeci de personaje care au participat la carnaval s-au numãrat Albã ca Zãpada si cei 7 pitici, diavoli si diavolite, seici si cadâne din lumea arabã, Famila Flinstone, vrajitoare, printi si printese.
"Eu zic cã a fost cea mai reusitã editie a Carnavalului Zãpezii, carnaval ajuns la cea de-a 15-a editie, am avut peste 60 de mãsti foarte interesante, am avut concursuri, am avut de toate si distractia nu s-a oprit. Bâlea este un loc în care se întâlnesc toate confesiunile, toate povestile, toate personajele, Bâlea într-adevãr este un tãrâm de vis în care toti ne putem întâlni si pe care e neaparat nevoie sã îl vizitãm în decursul unei vieti, Bâlea este un loc minunat", a declarat Marius Olariu, unul dintre organizatori.
Din program, la fel ca la editiile anterioare, nu au lipsit parada mãstilor, prezentarea lor, dar si momentul de impresionare a asistentei, oferit de fiecare mascã. De asemenea, turistii au participat la concursuri de dans de voie, pe ziar sau cu o portocalã.
Evenimentul este organizat de Fundatia Bâlea Transilvania, în colaborare cu SC Bâlea Turism SA, la cabana Bâlea Cascadã.

No comments: