Saturday, February 28, 2009

Patinatoarea Natalia Bestemianova, încântatã de publicul român

Patinatoarea Natalia Bestemianova, care urmeazã sã participe la douã spectacole, maine, în Bucuresti, cu "Stelele Moscovei pe gheatã", s-a declarat încântatã de publicul român, cu care s-a întâlnit, ieri, la Miercurea-Ciuc.
Bestemianova a spus cã publicul a reactionat foarte bine la spectacolul pe care l-a sustinut la Miercurea-Ciuc, aplaudând fiecare moment artistic. Artista a intrat în legãturã cu jurnalistii prin telefon, azi, în cadrul unei conferinte de presã. Reprezentantii Asociatiei Culturale de Teatru Muzicã si Film "Dracula" au explicat cã artista nu a putut fi prezentã la conferinta de la Bucuresti din cauza conditiilor drumurilor din România, care au întârziat sosirea artistilor în Capitalã.
Patinatoarea premiatã va dansa pe gheatã, la Bucuresti, alãturi de alti doi sportivi de top, Andrei Bukin si Igor Bobrin.
Spectacolul, care va avea loc la Bucuresti la patinoarul "Mihai Flamaropol", are douã pãrti. În prima, artistii vor dansa celebrul balet "Lacul Lebedelor", în timp ce a doua parte, "Gala campionilor", este compusã din momente memorabile din concursurile internationale de patinaj. În total, în cadrul show-ului evolueazã 33 de patinatori, campioni mondiali, olimpici sau europeni. Pe 2 si 3 martie, spectacolul va fi prezentat la Galati, respectiv Brãila.
"Stelele Moscovei pe gheatã" face parte din Proiectul National Cultural 2009 "Artã contra drog". Cele douã spectacole din Bucuresti vor avea loc la orele 15.00 si 20.00.

No comments: