Monday, February 16, 2009

VREMEA LA MUNTE

Marti
Vremea va fi rece, geroasa dimineata. Cerul va fi noros si va ninge, pe arii mai extinse in Carpatii Occidentali, unde cantitatile de apa vor depasi local 10 ... 15 l/mp si izolat 20 l/mp, stratul de zapada nou depus va fi mai consistent. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste, viscolind si spulberand ninsoarea. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative, tendinta fiind de usoara crestere fata de ziua precedenta.

Miercuri
Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii extinse in Muntii Banantului si in vestul Carpatilor Meridionali si local in celelate masive. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

Joi
Cerul va fi mai mult noros si va nige pe arii extinse in Muntii Banatului, in Carpatii Merdionali si in Carpatii de Curbura, unde cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In celelalte masive innorarile vor fi temporare, iar ninsorile se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

No comments: