Sunday, February 15, 2009

Aproape 600 de cupluri s-au plimbat cu telegondola dragostei

Un numãr de 570 de cupluri s-au prezentat, ieri, la telegondola din Piatra Neamt, tinându-se de mânã, si au beneficiat astfel de o cãlãtorie gratuitã dus-întors în "al nouãlea cer".
Pentru a dovedi cã se iubesc cu adevãrat, îndrãgostitii chiar s-au pupat înainte de a urca în gondolele dragostei, desi nu era necesar acest lucru pentru a beneficia de gratuitate.
Chiar dacã perechile de îndrãgostiti s-au plimbat gratuit, reprezentantii societãtii care administreazã telegondola au fãcut si încasãri de aproape 5.000 de lei. În conditiile în care o cãlãtorie dus-întors costã 10 lei, înseamnã cã alte 500 de persoane s-au plimbat ieri cu telegondola.
Municipalitatea pietreanã a decis ca ieri, 14 februarie, toate perechile de îndrãgostiti care vin tinându-se de mânã sã beneficieze de o cãlãtorie gratuitã, dus-întors. Astfel a fost marcatã Ziua Îndrãgostitilor dar si un an de la inaugurarea telegondolei.
Peste 560.000 de cãlãtori, între care si unul de 100 de ani, s-au plimbat cu telegondola de la inaugurare si pânã în prezent.

No comments: