Sunday, February 22, 2009

Lecţia de zbor de la Mountain Dew! Try to Fly Tour la finală!






Mountain Dew Try To Fly a ajuns la final. Ieri la Bucuresti, peste 70 de rideri s-au înscris la Concursul Mountain Dew şi s-au duelat pentru marele premiu, o tură de heliboarding in Făgăraş.

După ce prima şi a doua etapă s-au desfăşurat la Sinaia, Mountain Dew a mutat perna şi finala la Bucureşti. Pentru că nu puteam să lăsam iarna să treacă şi să nu trecem şi prin Bucureşti. Zăpada adusă de la Bâlea şi vremea au fost perfecte, iar concurenţii la înălţime. Celor doi membrii ai juriului, Popescu Ciprian şi Tudor Cristea, nu le-a fost deloc uşor sa delibereze şi să aleagă cele mai bune trick-uri şi riderul care va face heliboarding săptămâna viitoare în Făgăraş. Beneficiind de o aterizare „amortizată” de Big Air Bag, riderii au incercat sa execute cele mai complicate trick-uri existente în snowboarding sau în schi.

Premiile s-au împărţit astfel:

Best Babe: Ioana Dumitrescu, care a impresionat publicul si juriul cu un back flip 180

Best Youngblood (secţiune adresată riderilor care au până la 16 ani împliniţi): Popa Mihai

Best Ski: Gheorghe Avram, care a câştigat cu o intoarcere de 720 grade de toata frumuseţea.

Locul 3 Amatori: Bulencea Paul - backside back side 360

Locul 2 Amatori: Flavius Bot, back side 360

Locul 1 Amatori: Alexandu Negoiţă asigură viitorul cu un front flip 2 grab

Locul 3 Pro: Gherghelah Adolf zis şi BOBO, singurul rider care s-a situat pe podium la toate cele 3 ediţiile

Locul 2 Pro: un new entry, Tinerică cu un Rodeo 5

Locul 1 Pro: Dănălache Mircea, care repetă isprava de la etapa a doua şi câştigă concursul cu un rodeo 720.

Întrebarea de pe buzele tuturor este? Cine va testa zapada din Făgăraş? Raspunsul este unul singur. Prezent la toate ediţiile pe podium, cu un punctaj total de 25 puncte, Gherghelah Adolf câştigă tura de heliboarding.

Tragem linie şi vedem că Try to Fly a fost un succes. Trei etape, peste 100 de rideri care s-au bătut pentru marele premiu, public numeros fie că am fost la Sinaia, fie că am fost in Bucureşti, trick-uri care se văd destul de rar la noi pe pârtie. Toate cu energie de la Mountain Dew. Ne vedem la anul!

No comments: