Sunday, March 1, 2009

Campionatul National de Schi Alpin - VIDEO!!!

15 comments:

Anonymous said...

Vad ca nr 31 inca nu incape in albumul tau ..desi apar multi pampalai care nu sunt nici pe aproape.....!!!!

Anonymous said...

Au fost patru curse in patru zile, asa ca nu stiu despre ce schior este vorba. La inceput, acest montaj era compus din 180 de fotografii, dar nu puteam sa-l urc pe youtube deoarece avea mai mult de 10 minute. A trebuit sa reduc numarul de fotografii cam la jumatate.

Anonymous said...

Norbert Nagy

Anonymous said...

Bine mai anonymus !!!

Anonymous said...

da au fost 4 curse cu 6 categorii din care daca erau foto-filmati primii 15 tot 90 de foto erau ... te ascunzi printre degete.

Anonymous said...

E UNGUR

Anonymous said...

Sorin n-are ninic cu ungurii !!!

Anonymous said...

e ungur si el

Anonymous said...

ASTA LE INTRECE PE TOATE , PE BUNE?

Anonymous said...

Norbert nu-i ungur cel putin maica-sa nu e ...e o corcitura internationala de-aia stie sa faca atatea , si muzica si scoala , si schi, e un baiat serios in orice caz numai ca o fi avand Sorin ceva cu el ca nu-l pomeneste de o buna vreme.

Anonymous said...

Nu am nimic cu Norbert Nagy. Chiar am vorbit cu el la Sinaia. Dar ce pot sa scriu despre el daca sezonul acesta nu a mers la nici o cursa FIS? (Sorin Anghel)

Anonymous said...

Puteai sa-l pomenesti in orice caz inainte de Cristi Baciu, Moldovan Danut sau alti participanti la pe care i-ai insirat sau la Universitare..

Anonymous said...

Despre Universitare am scris foarte putin spre deloc. Danut Moldovan este campion national la juniori mici. Nu am voie sa scriu despre el? Cu ce este Norbert Nagy mai bun decat Cristi Baciu, care mi se pare ca a si luat startul anul acesta la cateva curse FIS? Repet, nu am nimic cu Norbert Nagy. (Sorin Anghel)

Anonymous said...

..cu 64 de puncte FIS!!de ex

Anonymous said...

Norbert Nagy a luat ultimul start intr-un concurs FIS la data de 28.01.2008. Anul trecut, cand a fost la CN, a schiat bine, mi-a placut de el si am scris despre el. Anul acesta nici nu credeam ca o sa vina. Am urmarit o parte din cursa de Slalom alaturi de tatal lui Edit Miklos si tatal lui Norbert Nagy. Chiar i-am spus tatalui lui Norbert ca am avut un schimb de mail-uri sotia sa in care ne-am tot contrazis. Dupa ce a terminat mansa a doua, am vorbit cu Norbert Nagy, mi-a povestit ca nu s-a antrenat in aceasta iarna din cauza unor probleme de sanatata (asa imi amintesc) si mi-a spus ca in perioada urmatoare va pune accent pe scoala. Ne-am dat mana barbateste si am pus capat oricarui conflict dintre noi. Ne-am cerut scuze unul fata de celalalt. Nu stiu de ce incercati sa faceti acest scandal? Colegul meu care a facut pozele a facut o selectie cu cele mai bune fotografii si mi le-a trimis. Dintre acestea, am facut o alta selectie si au ramas cele care apar in filmuletul de la Campionatul National de Schi Alpin. Daca Norbert Nagy reusea un rezultat bun la Sinaia cu siguranta as fi scris despre el. Intre Norbert Nagy si Cristi Baciu este o diferenta de varsta de 3 ani. Da, e adevarat Norbert Nagy are 100 de puncte la SL, iar Cristi Baciu 145. Cristi Baciu a facut totusi doar doua curse FIS la Slalom si a ajuns la 145 de puncte FIS. Norbert Nagy dupa doua curse FIS avea 161 de puncte. (Sorin Anghel)