Tuesday, March 17, 2009

Salvat de un jandarm, dupã un zbor cu ATV-ul

Un adolescent de 15 ani, din Petrosani, a fost salvat de un jandarm din localitate, dupã ce tânãrul a pierdut controlul unui ATV si a fãcut un salt de patru metri, de pe drum pânã în grãdina casei în care locuieste subofiterul.
"Tânãrul circula cu vitezã pe drumul care duce spre statiunea montanã Parâng. Din acest motiv, nu a mai putut lua o curbã si a sãrit cu ATV-ul aproape patru metri, pânã în grãdina casei jandarmului. Adolescentul era în stare de soc si prezenta mai multe leziuni la picioare", a declarat, azi, purtãtorul de cuvânt al Jandarmeriei Hunedoara, locotenent Rãducu Nicolae.
Subofiterul de jandarmi, care era în ziua sa liberã, a observat, din casã, zborul tânãrului cu ATV-ul. El a anuntat imediat Serviciul de Ambulantã si apoi a acordat primul ajutor victimei.
Tânãrul are mai multe traumatisme si nu a fost necesarã internarea sa în spital.
În urmã cu douã sãptãmâni, în localitatea Subcetate, un bãrbat aflat în stare de ebrietate, care adormise pe o linie de cale feratã, a fost salvat de un alt jandarm hunedorean care trecea cu masina prin zonã, în drum spre locul de muncã. Bãrbatul a fost scos dintre sine cu numai câteva minute înainte de trecerea unui tren.

2 comments:

Anonymous said...

Unul dintre cele mai periculoase autovehicule. Şi îi poartă pe cei mai periculoşi şoferi. Dacă se poate - fără cască, cu 80 km/h.

Le-aş interzice de pe drumurile asfaltate, să meargă numai pe drumurile de ţară. NU în pădure, NU pe câmp, că poluează şi distrug.

Bernadeta Szwagiel said...

Eu nu le-as da voie decat celor care au nevoie de ele: JANDARMERIA MONTANA, SALVAMONT, CABANIERI (doar pentru alimentare).