Monday, March 23, 2009

“SINAIA PE PÂRTIE” a IV - a ediţie


Primăria oraşului Sinaia organizează în perioada 27 – 28 martie 2009 cea de a IV a ediţie a Cupei de schi alpin “Sinaia pe pârtie” care se va desfăşura în Valea Dorului.
Concursul se adreseză tuturor sinăienilor care îndrăgesc şi practică acest sport de iarnă.
Vlad Oprea : "Prin organizarea acestui concurs am dorit să încurajez sinăienii să practice schi-ul pentru că oraşul nostru deţine un vast domeniu schiabil şi are mulţi oameni care iubesc acest sport. Este îmbucurător faptul că în fiecare an tot mai mulţi sinăieni aşteaptă acest concurs. Îmi doresc ca la FOTE 2013 să reprezentăm România cu cât mai mulţi concurenţi sinăieni, bine pregătiţi."
De la an la an numărul participanţilor la acest concurs a crescut. În anul 2006 au fost 116 concurenţi, în 2007 au participat 175, în 2008 au concurat 186, iar anul acesta sunt asteptaţi şi mai mulţi concurenţi.
Participanţii vor concura pe grupe de vârste. În prima grupă se pot înscrie copiii până la vârsta de 7 ani, iar următoarele grupe sunt: 7-10 ani ; 11-15 ani; 16-20 ani: 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani; ultima grupă va fi formată din concurenţi peste 70 de ani. În prima zi a concursului va avea loc proba de slalom special, iar a doua zi cea de slalom uriaş.
Pot participa şi persoanele care sunt legitimate la cluburile sportive.
Participanţii la acest concurs vor avea parte de doua zile de schi cu gratuitate pe toate instalaţiile de transport pe cablu: telegondolă, telecabină şi telescaun.
Concurenţii care nu au echipament de schi pot obţine, ca şi în anii trecuţi, pe baza buletinului de identitate un echipament gratuit, pus la dispoziţie de către SC SNOW SRL.
Înscrierile se fac până joi, 26 martie 2009, orele 12,00 la Centrul de Informare şi Promovare Turistică.
Câştigătorii vor fi premiaţi sâmbătă, 28 martie, la Centrul Internaţional de Conferinţe Casino Sinaia – Sala Ferdinand. Premiile constau în sume de bani cuprinse între 100 si 300 lei, diplome, cupe şi medalii.
Ca în fiecare an echipa Salvamont Sinaia se implică şi ediţia acesta în organizarea concursului.
Copiii de la Clubul Sportiv « Carpaţi » Sinaia, membrii cluburilor Kitemania, ECO-S Paragliding Braşov şi membrii echipei Salvamont Sinaia vor face demonstraţii de schi şi parapantă.
În Valea Dorului starea pârtiilor este excelentă, iar vremea bună şi distracţia sunt ingredientele de bază pentru reuşita acestui eveniment.

2 comments:

Anonymous said...

pot participa doar cei cu domiciliul in sinaia?

Anonymous said...

da da