Sunday, March 22, 2009

Vicecampioană europeană

Românca Edit Miklos a câştigat medalia de argint în cadrul probei de Slalom desfăşurate la Campionatul European de Schi al Poliţiştilor, competiţie care a avut loc la Tarnaby - Suedia.

Poliţia Română are cu ce se lăuda! Delegaţia care a participat în această săptămână la Campionatul European de Schi al Poliţiştilor s-a întors din Suedia cu două medalii foarte preţioase.

ARGINT
După câteva curse în Cupa Mondială, două rezultate notabile la Campionatul Mondial de la Val d'Isere şi un titlu naţional la Slalom Uriaş, Edit Miklos, legitimată la Clubul Dinamo şi angajată a Poliţiei Române cu gradul de agent, a dat lovitura şi în Suedia, acolo unde a obţinut medalia de argint la Slalom. Asta în condiţiile în care ea nu este specialistă în această probă, ci la Coborâre. Cealaltă româncă din concurs, Mihaela Hudă, studentă la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti, s-a clasat pe locul 9 la Slalom Uriaş, în vreme ce la Slalom a venit pe cinci. La masculin, campionul naţional Ioan Nan, angajat al Poliţiei Române cu gradul de subinspector, s-a clasat pe locul 4 în proba de Slalom. El a câştigat manşa a doua, dar din cauza greşelilor din manşa întâi nu a putut prinde un loc pe podium.

BRONZ
Rezultate extraordinare au fost şi la schi fond, acolo unde Monika Gyorgy s-a clasat pe locul al treilea. Campionatul European de Schi al Poliţiştilor este o competiţie care se organizează din doi în doi ani, ţara noastră fiind reprezentată de fiecare dată de cei mai buni schiori din România.

1 comment:

Anonymous said...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB cratima 2009 punct RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii.
Multumim.