Friday, January 23, 2009

La Vatra Dornei începe distracţia pe pârtie

3 pârtii există la Vatra Dornei. 112 kilometri este distanţa de la Suceava la Vatra Dornei. 5 grade Celsius este temperatura medie anuală la Vatra Dornei
În inima Bucovinei, la Vatra Dornei, nu se resimt nici criza economică şi nici căldurile care în alte staţiuni au făcut ca starea pârtiilor să se deterioreze considerabil. Astăzi încep "Serbările Zăpezii", eveniment organizat timp de trei săptămâni de Primăria din localitate şi Consiliul Judeţean Suceava, cu sprijinul agenţilor economici din oraş.O-la-la, Andra vine să cânte la Vatra Dornei cu ocazia "Serbărilor Zăpezii", eveniment la care mai sunt invitaţi să participe Bere Gratis, David Deejay, Smiley, Semnal M, Desperado, Animal X, Dj Rinno&Sylvia, Giulia, Simplu şi Fly Project. Toţi aceştia vor susţine concerte pe scena amplasată la baza Pârtiei Parc. Cea de-a 26-a ediţie a "Serbărilor Zăpezii" începe astăzi şi se desfăşoară timp de trei săptămâni, până la 8 februarie, timp în care turiştii care vor ajunge în staţiunea suceveană vor avea parte de distracţie pe pârtie, mai ales că stratul de zăpadă permite încă practicarea sporturilor de iarnă. Week-end-ul acesta, pe scenă se vor afla David Deejay, Alin Pascal & Band, Bere Gratis, Andra, Smiley, Ansamblul "Dorna Dorului" împreună cu solistul Călin Brăteanu, precum şi trupele Etno şi Moldoviţa. Scopul acestei manifestări constituie un pachet de acţiuni dirijate de administraţia locală, cu un aport semnificativ al agenţilor economici din Vatra Dornei interesaţi de promovarea staţiunii.

SPORTURI DE IARNĂ LA TELEVIZOR
Dacă nu plecaţi la munte, deşi iubiţi sporturile de iarnă, programul Eurosport România transmite cele mai importante competiţii din acest week-end. Astăzi, cu începere de la ora 15:15, puteţi urmări live proba masculină de sprint. De la ora 23:00, în direct de la Vancouver, locul în care vor avea loc anul viitor Jocurile Olimpice, puteţi vedea calificările pentru etapa de sărituri cu schiurile ce are loc în acest week-end în cadrul Cupei Mondiale. Mâine, de la ora 12:30, în direct de la Kitzbuhel – Austria, coborârea băieţilor poate fi urmărită şi în România, chiar dacă nu avem nici un reprezentant acolo. La nivel înalt, România este reprezentată în continuare doar de echipa feminină de biatlon. Fetele antrenate de Gheorghe Stoian pot fi urmărite mâine în proba de pursuit cu începere de la ora 13:45, în direct la Eurosport România. De la 20:30 începe adevăratul spectacol, cei mai buni săritori din lume întrecându-se în cadrul etapei de la Cupa Mondială programată la Vancouver. La începutul lui februarie, are loc în Franţa, la Val d’Isere, Campionatul Mondial de schi alpin. Chiar dacă suntem mici la această disciplină, vom avea patru reprezentanţi la această competiţie. Edit Miklos şi-a propus să termine în primele 30 de sportive la coborâre, în vreme ce Smaranda Munteanu îşi doreşte o clasare cât mai bună. De altfel, cele două fete vor reprezenta România şi la Jocurile Olimpice de anul viitor. La băieţi, dinamoviştii Ioan Nan şi Alexandru Barbu vor merge la calificări, dar au şanse foarte mici să intre în finală.

1 comment:

Anonymous said...

super blg-ul dar ar fi extraordinar daca vineri ati posta informtaii despre unde se poate schia in week-end