Friday, January 30, 2009

Primul spectacol de free style cu snowmobile

Doi dintre cei mai buni free styleri ai lumii, Ross Mercer si Jura Saviozzi, vor fi, diseara, actorii primului spectacol cu snowmobile din România, care va avea loc în Piata Mare din Sibiu si în statiunea Pãltinis.
Dupã Moscova, Sibiul este al doilea oras est-european care gãzduieste un show de free style cu snowmobile. La fel ca în Rusia, rolul principal îl va avea Ross Mercer, recordman mondial la sãritura în lungime cu snowmobilul.
Ross Mercer si Jura Saviozzi au efectuat, azi noapte, un antrenament, în zona unde diseara se va desfãsura show-ul si s-au arãtat încântati de publicul sibian.
"Sunt pentru prima datã în România si, sincer, sunt impresionat de ce am gãsit aici. Conditiile sunt foarte bune pentru show-ul pe care îl vom face în aceastã searã aici. Era frumos dacã aveam si zãpadã naturalã, însã asta este. Chiar dacã în ultimele zile a fost destul de cald, organizatorii au fãcut o treabã excelentã producând atât de multã zãpadã în centrul orasului. Dacã tot am venit aici, am decis sã nu evoluãm doar în show-ul de free style, ci si sã concurãm în raliul Red Bull 1000 Trails ... abia astept sã vãd cum sunt muntii din România", a declarat canadianul Ross Mercer.
Pânã la Free Style Night, pilotii care vor concura în cea de a treia editie a Red Bull 1000 Trails - eveniment care include practic primul show de free style din România - vor participa azi, în apropiere de Pãltinis, la mansa de calificare, aproximativ 4 km, care va stabili ordinea de start a raliului.

No comments: