Monday, January 5, 2009

O femeie a furat un ATV închiriat la Straja

O femeie este cãutatã, de douã zile, de politistii hunedoreni dupã ce a dispãrut de pe pârtiile de schi din statiunea montanã Straja cu un ATV pe care îl închiriase de la un centru specializat, lãsând ca garantie un permis de conducere expirat de sase ani si care apartinea altei persoane.
ATV-ul, în valoare de 12.000 de euro, fusese închiriat cu 150 de lei, pentru o orã. Femeia era însotitã de un bãrbat a cãrui identitate nu este cunoscutã. Cei doi au anuntat cã întârzie cu ATV-ul pe pârtie, dar apoi nu s-au mai prezentat sã înapoieze echipamentul închiriat.
Reprezentantul centrului de închirieri a anuntat poliþia, care, în urma cercetãrilor efectuate, a stabilit cã permisul de conducere lãsat sub formã de gaj fusese declarat pierdut de o altã femeie încã din anul 2002. Persoana care era trecutã ca titular al permisului de conducere nu are nicio legãturã cu femeia care închiriase ATV-ul, a precizat, azi, purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, agent sef adjunct Diana Dumitru.
Politia continuã cercetãrile în acest caz, deocamdatã reusind sã stabileascã faptul cã femeia care a plecat cu ATV-ul de pe pârtie este din municipiul Drobeta Turnu Severin.

No comments: