Thursday, January 29, 2009

VREMEA LA MUNTE

Vineri
Vremea se va raci. Cerul va fi noros si va ninge in Carpatii Orientali si in Carpatii Meridionali si local mai ales spre sfarsitul intervalului si in celelalte masive. Ninsorile vor fi mai importante cantitativ in sudul Carpatilor Orientali si in estul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta, unde va viscoli si spulbera ninsoarea.

Sambata
Vremea va continua sa se raceasca usor, astfel valorile de temperatura vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii extinse in Carpatii Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali si local in celelalte masive. Vantul va sufla slab pana la moderat. Izolat, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Duminica
Cerul va fi mai mult noros si local vor mai fi ninsori slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara crestere. Pe vai si in depresiuni, mai ales dimineata, local se va semnala ceata.

No comments: