Friday, February 27, 2009

BOMBA ANULUI IN SCHIUL ALPIN ROMANESC

Editia 2009 a Campionatului National de Schi Alpin s-a incheiat astazi, la Sinaia, cu proba de Slalom Urias seniori. Fata de anul trecut, competitia a fost mult mai aprinsa. Acest lucru s-a datorat faptului ca printre concurenti s-au aflat Edit Miklos si Alexandru Barbu. La fete, Miklos a castigat detasat, ea fiind urmata pe podium de surorile Sandra si Bianca Narea. Prea multe lucruri nu gasesc de comentat aici. In schimb, la baieti am avut parte de un adevarat soc. Dragos Staicu, de la AS Schi Club Predeal, a castigat titlul de campion national de la Slalom Urias. Un rezultat ciudat. Dupa mansa intai, schiorul din Predeal era doar pe locul 5 si abia ca spera la un loc pe podium. In mansa a doua a schiat bine si a reusit sa ajunga pe locul 1. Urmatoarele doua pozitii au fost ocupate de Alexandru Barbu si Kund Kopacz. Ioan Nan, liderul din mansa intai a terminat pe locul 4. La baieti este foarte mult de comentat, dar las lucrurile astea pentru ziua de maine.

6 comments:

Anonymous said...

Cum de?Pacat pentru Neala

Anonymous said...

...ca de obicei ,federatia ,prin secretarul federal adjunct , nu a avut timp pentru CN...arbitrii si cronometrajul au fost cel putin subiectivi in unele cazuri...orgoliile nationale si personale umbresc an de an CN...probabil asta este cauza rezultatelor la nivel international-bineinteles cu exceptia care confirma regula ,Edith

Anonymous said...

..pentru cei care l-au urmarit pe Dragos Staicu de mic copil nu e deloc o surpriza ci un "In sfarsit "!!! El a fost de multe ori primul la copii si juniori.
Certurile cu Federatia care nu urmareste decat sa distruga ce mai e bun in schiul romanesc si-au pus amprenta si pe cariera lui. Dan Cristea daca s-ar spovedi !!!!!???

Anonymous said...

Dar cat s-a laudat cu "NASUL" lui pe la toti, a fost sustinut f mult,cat sa mai dea federatia bani pentru Staicu? Este o surpriza fiind si la clubul lui Malusel si tot acesta este organizator si pe la federatie Cand organiza la Predeal si acolo se mai produceau surprize mai mici dar tot erau.Sper sa nu am dreptate dar se cam vorbeste despre astfel de practici ,un mic ajutor de la ceasuri"cuci"

Anonymous said...

Bravo lui!!! A avut o mansa secunda extraordinara.Feicitari Dragos si la mai mare!!!

Anonymous said...

cand o face plopu mere, atunci o sa fie staicu cel mai bun din tara