Tuesday, February 3, 2009

Edit Miklos, locul 18 la Val D'Isere

Romania a debutat cu dreptul astazi la Campionatul Mondial de Schi Alpin care se desfasoara in aceasta perioada la Val d'Isere - Franta. Edit Miklos s-a clasat pe locul 18 in clasamanentul final al probei de Super G. Specialistii care au urmarit cursa ca sportiva noastra nu a schiat la potential maxim, chiar daca gradul de dificultate a partiei o avantaja foarte mult. Chiar si asa, pozitia ocupata de Miklos astazi este foarte buna pentru schiul alpin romanesc. Altfel, Bogdan Olaru a parasit astazi spitalul dupa ce ieri a fost internat din cauza accidentului pe care l-a suferit pe partia Clabucet din Predeal. Schiorul resimte dureri in zona cutiei toracice si este indisponibil pana la sfarsitul acestei saptamani.

2 comments:

Anonymous said...

bravo,bravo,bravo...deci se poate si este cert ca se va putea si mai bine...asta daca se apeleaza la antrenori si daca cluburile si federatia nu s-ar mai comporta pompieristic si total haotic in organizarea acestei miscari sportive la nivel national...alte natiuni asa zise "mici"isi desfasoara campionatele nationale in austria de exemplu...la noi se anuleaza cursele pe fondul lipsei zapezii cu o bucurie nedisimulata...s-ar mai putea spune multe , dar mai ales cred ca ar trebui apreciat acest rezultat si pe acest fond actionat in consecinta -daca au fost asteptate rezultate iata ca acestea au venit , pe fond al unor merite individuale... de fapt este vorba de federatia romana de schi si biatlon , nu doar de biatlon ci in primul rand de schi...

Anonymous said...

Locul 18 este unul foarte bun, bravo! Putea sa mearga si mai bine dar cred ca nu a vrut sa riste vreo accidentare, este bine asa, este o schioare tanara si cu un viitor in fata.