Wednesday, February 25, 2009

Sandra Narea, campioana nationala!!!

Astazi am avut parte de un concurs bun la Sinaia! Au fost si scandaluri, dar vorbim despre un sport nobil. Nu are nici un rost sa dezgropam mortii. Singura absenta a fost Lilla Petroczki, dar lipsa ei din Valea Dorului a fost acoperita de prezenta Mihaelei Radulescu pe Muntele Furnica. Alexandru Barbu, singura amenintare a lui Ioan Nan, a fost descalificat dupa mansa intai deoarece unul dintre arbitri a considerat ca a trecut gresit o poarta. Fara comentarii! Deocamdata. La fete am avut parte de o surpriza. Sandra Narea a devenit campioana nationala, intrecand-o pe Edit Miklos, care s-a clasat pe locul al doilea. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Bianca Narea. La baieti, nici o surpriza. Ioan Nan a castigat fara emotii. Urmatoarele doua locuri pe podium au fost ocupate de catre fratii Mihai si Bogdan Olaru. Radu Savin, de la Eurosport Romania, a luat startul doar in mansa intai.

2 comments:

Anonymous said...

Relatari ABSOLUT TAMPITE!!! Las-o mai bine balta, decat sa aberezi!
1. Ce proba a avut loc ieri? Slalom, slalom urias? Cam stim ca SG si coborara nu prea este unde sa se faca in tara.
2. Surpriza ca Edith nu a iesit pe 1? Edith nu mai are treaba cu slalomurile de vreo trei ani, participa asa de fun. Deci nu e nicio surpriza!
3. A participat cumva la nationale Mihaela Radulescu? Nu? Atunci pomeneste-o la ceva rubrica mondena, ca deja e un fel gigibekali la femenin.
4. Ori relatezi concret, dar scurt, concis ce scandaluri, certuri, contestatii au fost, ori nu le pomeni deloc.

Anonymous said...

surpriza pt tine,pt cine stie cum merge la sl nu a fost o surpriza sandra,bv ei.