Monday, February 9, 2009

VREMEA LA MUNTE

Marti
Cerul se va innora treptat spre seara si noaptea si vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie in Carpatii Occidentali, iar in zona Muntilor Apuseni mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei. In restul zonei cerul va fi variabil si vor fi posibile in primele ore ale intervalului precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va continua sa scada usor. Mai ales noaptea, pe arii restranse, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Miercuri
Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii mixte. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent, tendinta fiind de usoara crestere la valorile diurne.

Joi
Vremea se va raci usor. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii extinse. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab pana la moderat.

No comments: