Saturday, February 28, 2009

VREMEA LA MUNTE

Duminica
Cerul va fi temporar noros. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte in Carpatii Occidentali, iar spre seara si noaptea, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare in Carpatii Meridionali. Vantul va avea unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va creste usor fata de intervalul precedent in masivele vestice si sud-vestice, indeosebi la valorile din cursul zilei. Dimineata si noaptea, izolat, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata.

Luni
Cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Meridionali si Occidentali, unde local vor fi precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent, tendinta fiind de usoara scadere in Carpatii Orientali. Pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata, mai ales in orele diminetii.

Marti
Cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, unde vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va creste usor fata de intervalul precedent. Pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata.

1 comment:

Anonymous said...

Да уж. По поводу коментариев - навеяла на меня где-то услышанная фраза:
Это мы придумали душиться одеколоном изнутри.