Saturday, January 3, 2009

Vremea la munte

Duminica
Vremea va fi rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros si local va ninge slab, ziua in Carpatii Meridionali, iar seara si noaptea in restul zonei montane. Vantul va sufla slab pana la moderat, pe arii restranse cu unele intensificari. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Luni
Vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea. In Muntii Apuseni si in Carpatii Orientali cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse va ninge. In restul zonei montane innorarile vor fi temporare si local vor fi ninsori, mai ales in partea a doua a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Marti
Vremea se va raci usor in cea mai mare parte a zonei montane. Cerul va fi mai mult noros si local va ninge, mai ales in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

No comments: