Monday, February 2, 2009

VREMEA LA MUNTE

Marti
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult noros si pe arii restranse va ninge slab. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari mai ales in zona inalta. Pe vai si in depresiuni, local va fi ceata. Temeperatura aerului va fi in crestere usoara.

Miercuri
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Occidentali, unde local va ploua slab. In rest innorarile vor fi temporare, iar ploile izolate. Vantul va avea intensificari, mai ales pe creste. Indeosebi dimineata, pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata. Temperatura aerului va continua sa creasca.

Joi
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii restranse va ploua, iar in zona inalta, in a doua parte a intervalului, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In rest cerul va fi variabil. Vantul va prezenta unele intensificari. Dimineata, pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata. Regimul termic nu va suferi modificari.

No comments: