Thursday, February 5, 2009

Zboară cu Mountain Dew la Try to Fly Tour!


Mountain Dew îi invită pe toţi raiderii din România la cel mai tare turneu de snowboard al acestei ierni TRY TO FLY TOUR.
Ce au de câştigat dacă se înscriu? Păi în primul rând adrenalină din plin, distracţie şi lecţii gratuite de zbor!
Unde şi când putem fi găsiţi? La Sinaia la Valea Dorului pe 7 februarie, la Poiana Braşov - Cabana Postavaru pe 14 februarie iar pe 21 februarie ne mutăm în Bucureşti.
Ce vrem de la rideri? Păi, doar să îşi ia cu ei snowboardul şi cele mai tari trickuri, pentru că de restul ne ocupăm noi. Punem la bătaie rampele şi o saltea gonflabilă pe care pot să aterizeze după ce şi-au luat zborul. Iar la acestea adaugăm bineînteles premii în bani cash şi nu numai.
Mountain Dew începe noul an cu adrenalină şi distracţie cât cuprinde. Totul se desfăsoară în cadru organizat la Try to Fly Tour, turneu organizat de Mountain Dew sub forma unui campionat dedicat celor pasionaţi de sporturile extreme.La fiecare etapă concurenţii vor fi punctaţi în funcţie de complexitatea trickurilor pe care le vor executa. Cel ce va strânge cele mai multe puncte va fi premiat pe măsură, cu o sesiune de Heliboarding alături de instructorii H2O în munţii Făgăraş!
Fiecare etapă din cele trei programate are două secţiuni dedicate, una pentru profesionişti şi una pentru amatori. Avem şi 3 premii speciale: Best Babe, Best Skier şi Best Youngblood.
Premiile însumate ale celor trei etape sunt în valoare de 5100 euro, paţial în Produse Forum, Special Blend şi Foursquare, parţial cash. La acestea se adaugă tura de Heliboarding pentru câştigătorul turului! Dreptatea si punctele vor fi împărţite de un juriu în care îi avem pe Popescu Ciprian, un veteran al snowboardingului românesc şi pe Tudor Cristea, responsabil cu partea de rails.

Prima etapă de concurs a turneului Try To Fly Tour 2009 va avea loc pe Valea Dorului, pe 7 februarie şi va ţine o zi.
Programul evenimentului este următorul:
11.00 - 12.00 - Demo rideri invitaţi. Înscrieri şi antrenamente.
12.00 - 13.30 - Concurs open - prima parte.
13.30 - 13.45 - Demo rideri invitaţi.
13.45 - 14.45 - Concurs open - partea a doua.
15.00 - Premiere
Apoi tabara Mountain Dew se mută în Poiana Braşov la Cabana Postăvaru. Acolo începand de marti, 10 februarie se dă drumul la Try To Fly Camp. Sfârşitul Campului este marcat de cea de-a doua etapă a turnelui cu un concurs ce va avea loc pe 14 februarie la Cabana Postavaru din Poiana Brasov.
Aşa că, urbane, week-endul acesta te aşteptăm la munte să îţi alimentăm curajul şi dorinţa de a zbura, cu sau fară placă. Vino la TRY TO FLY TOUR şi Mountain Dew îţi va asigura energie din plin garnisită de poveşti pentru tot grupul tău de prieteni. Do the DEW!
MOUNTAIN DEW, marcă înregistrată a PepsiCo este asociată spiritului tânar, sporturilor extreme, muzicii alternative şi nonconformismului în toate formele sale. Produsele PepsiCo sunt îmbuteliate şi distribuite în România şi Republica Moldova de îmbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SA, membru al Pepsi Americas.

2 comments:

Anonymous said...

cum sa vin daca stau in arad si nu am bani, dar am placa......?! sorry, prea departe si doar pt cei cu bani... plus k nu e vacanta.... macar un transport gratuit daca asigurati.... pacat... :(

Marian Chiriac said...

"..iar pe 21 februarie ne mutăm în Bucureşti." - Unde in Bucuresti ?!! Bine ca este in Romania ,... nu ?!