Monday, October 27, 2008

Ce se mai poarta la metrou

Mare e metroul tau, Bucurestiule, dar si multi boi mai calatoresc cu el! Azi dimineata, peronul de la Pta Victoriei. Astept sa vina trenul ca sa merg pana la Stefan cel Mare. Cand se deschid usile, am un soc. O blonda cu ochelari de soare coboara plina de ea. Ochelari de soare, d-astia in tendinte, la metrou!!! Asta o depaseste pe aia cu ochelarii de soare in cluburi. Blonda asta, care lucreaza in presa, ii face pe manelisti sa paleasca. Acum cateva luni am vazut o cursa de bicicleta in metrou, acum o blonda cu ochelari de soare... Cat mai dureaza pana cand de la Pta Muncii se va urca in metrou un taran conducand un BMW?

23 comments:

Anonymous said...

e, vezi, deja te-a indus in eroare, nu era blonda, era bruna:)

Anonymous said...

Razbate multa frustrare din postul tau prietene. Sa inteleg ca o cunosti pe blonda, pt ca ai spus ca lucreaza in presa, deci stii cine e, iar faptul ca o critici nu poate sa insemne decat ca te-a suparat cu ceva.

Sa fie oare faptul ca nu se uita la tine, sau ca nu esti deloc interesant pentru ea???

Eu zic sa fii tu taranu care se urca cu BMW-ul in metrou, asa poate o sa devii mai intersant, si poate nu o sa mai suferi ca unii oameni se simt bine, si au curajul sa se exprime exact cum simt.

Bernadeta Szwagiel said...

Nu e vorba de nici o frustrare. Cred ca ai probleme de interpretare! Ce frustrare sa am vis-a-vis de asa ceva? Sa-mi doresc si eu sa port ochelari la metrou? Cu persoana respectiva nu am schimbat doua vorba in viata mea. Nu trebuie sa fiu interesant pentru ea. Nici nu imi doresc lucrul asta. Daca tu ai impresia ca e ok sa te dai cu ochelarii prin metrou, atunci o sa ma feresc sa mai circul cu metrou ca sa nu ma calci cu BMW-ul.

Anonymous said...

Pacat, prietene, ca la varsta si valoarea dumitale inca mai circuli cu metroul. Jenant! Punct.

Anonymous said...

tu ai impresia ca toti posesorii de bmw sunt tarani?
tzarani sunt peste tot in lumea asta mon cher si nu conteaza ce brand au la cheie
eu cred ca sunt mai tarani astia care stau la metrou in fatza usilor si in loc sa dea prioritate la coborare stau cu ochii dupa blonde victime ale trendului vestimentar

Anonymous said...

My friend, relax, BMW-ul meu trebuie reparat daca te calc cu el, si sincer il folosesc in alte scopuri, iar la metrou nu am calcat de vreo 8 ani, asa ca poti sa circuli relaxat (taxiul e destul de scump, si nu vreau sa te supun la cheltuieli suplimetare) :P

Poate daca nu ti-ai mai consuma energia suferind de cum se manifesta lumea in jurul tau, ai avea si tu un BMW, dar dupa cum gandesti, cred ca undeva in vreo 150 de ani....oopss, nu cred ca vei trai atat :))

Anonymous said...

Eh...nu prea circula el deloc daca se minuneaza in asemenea hal ca vede o blonda cu ochelari...cat de important pentru tine e timpul daca stai si scri pe net ca ai vazut o blonda cu ochelari??va dati seama ce miracol?..de fapt ne-ai spus singur cu ce te ocupi...te gandesti la BMW-uri in metrou si mori de frustrare ca blondele cu ochelari n-au ochi de tine.

Anonymous said...

Buna ziua, deci sa inteleg ca pe o vreme asa frumoasa nu se poarte circula cu ochelari, tinand cont ca TU tocilare te-ai obisnuit cu ei pe nas.Ca sunt ochelari de citit sau de soare cam acelasi obiect este,diferenta o faci doar tu dupa faptul in care il interpretezi.
Te iubesc,nefericitule si iti urez o zi buna (fara ochelari) ca explodezi

Bernadeta Szwagiel said...

Circul cu metroul pentru ca e cel mai rapid mijloc de transport din Bucuresti. Pe strada e plin de posesori de BMW care se dau in vant dupa blondele care poarta ochelari la metrou. Nu sunt de parere ca posesorii de BMW sunt tarani. Eu nu sufar de cum se manista lumea pe planeta asta. Cred ca cei care sufera sunt oamenii care nu realizeaza cat de snobi sunt.

Bernadeta Szwagiel said...

Nu port ochelari decat la schi. Am ochii prea frumosi ca sa ii ascund sub o pereche de ochelari de soare.

Anonymous said...

Eh... stiti cum e, si vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii :))

Anonymous said...

Snobi....ce cuvant interesant ai folosit in unul din rapsunsurile pe care le-ai dat la comentarii.

Oare tu nu esti snob pentru ca lucrezi in presa, si ti-ai facut un blog, doar asa ca toti jurnalistii, de orice calibru ar fi ei isi fac blog.

Cu ce e mai snoaba o blonda care poarta ochelari de soare la metrou (mai ales cand in mod cert se simte bine cu ei la ochi) fata de tine, care scrii pe un amarat de blog, pentru ca asa v-ati obisnuit toti.

Plus ca sincer sa fiu exista ochelari de soare care chiar te relaxeaza indiferent de mediul in care ii porti, dar tu nu ai de unde sa stii asta, pentru ca ai ochii prea frumosi sa-i acoperi cu o pereche de ochelari de soare.

Anonymous said...

In loc de "Ce se mai poarta la metrou" mai bine spuneai "Ce frustrari mai am azi" pentru ca recunoaste prietene...ce te-a deranjat cu adevarat nu a fost faptul ca o blonda poarta ochelari la metrou ci ca acea blonda (pe care o cunosti - chiar daca numai din vedere deoarece probabil nu ai corespuns standardelor blondei sau poate pentru ca toata costumatia ta nu costa cat ochelarii ei) nu te-a bagat in seama.
Sfat: Daca iti stabilesti standardele dupa "cate blonde ma baga azi in seama pe strada/metrou" s-ar putea sa ramai cam frustrat

eka said...

Daca ai avea cateva notiuni elementare de optica ai stii, domnule jurnalist, ca exista ochelari care se poarta in diferite locuri si implicit momente ale zilei,din anumite motive sau doar de dragul de a-si pune intrebari cei ca tine...adica necunoscatorii.
Orice faci trebuie sa faci bine, intelegi?Adica mai intai te documentezi si dupa aceea scrii..Sa iti dau un site pentru a citi oarece despre purtarea ochelarilor?
Deci revin: si un cui daca il bati trebuie sa il bati bine.
Nu trebuie sa te invat eu ce trebuie sa faci ca sa fi bun in meseria ta...LASA-TE!!!
Si cum adica, domnule ziarist,"sa te dai cu ochelarii de soare prin metrou"??? Saraca presa a noastra...
Si nu, nu , nu e frustrare...e doar in necunostinta de cauza...
Si daca tot te lauzi cu ochii tai frumosi, documenteaza-te si vezi ce trebuie sa faci pentru ai proteja.

Anonymous said...

Super tare frate ce ocupatii au unii.

Asta e examplul care se incadreaza perfect in categoria "capra vecinului".

Nu vreau sa ma gandesc ce reactie o sa aibe autorul articolului cand va vedea baieti vopsiti roz, cu creste si cercei.

Cu asa mentalitate nu e de mirare ca suntem unde suntem acum ca tara

Anonymous said...

Mare e blogosfera internetului autohton, si multi boi mai subscriu la cate un blog.

Oare cat de idiot sa fii sa scrii un articol despre cineva care purta ochelari de soare la metrou, fara sa ai macar habar despre tipurile de ochelarii, ce utilizari au anumiti ochelari, etc.

Mai bine ramai in cercul tau stramt, poate norocul te va petrece si pe tine, mare jur'nalist al plaiului mioritic

Anonymous said...

Domnu domnu ai facut caca?

Bernadeta Szwagiel said...

Pitipoance si cocalari...

Anonymous said...

Si as mai adauga frustrati si prost crescuti (la autorul articolului ma refer cu aceste calificative), plus o mare lipsa de profesionalism din partea unui jurnalist, sa judece pe cineva fara a cunoaste acea persoana.

Ma rog, am vazut ca automat in viziunea ta, autorule de articol, BMW-ul e asociat cu un taran, deci daca eu iti zic ca am BMW, ma vei face automat taran, dar sincer parerea ta e absolut neinteresanta pentru mine, doar ca m-a deranjat si ti-o spun deschis, ca ai criticat pe cineva pentru ca purta ochelari la metrou, si din punctul meu de vedere esti foarte depasit de societatea din ziua de azi.

Daca tu faci taran pe cineva pentru simplul fapt ca are un BMW (care costa poate mai mult decat o sa castigi tu toata viata ta de-acum incolo), sau bou pentru ca purta ochelari de soare la metrou, noi cum ar trebui sa te facem pe tine, mititelule....?

Bernadeta Szwagiel said...

Pana la urma care e problema. Ca cineva pe lumea asta s-a gasit sa poarte ochelari de soare la metrou sau ca am folosit expresia "UN TARAN CU UN BMW"?

Anonymous said...

Eu zic ca problema esti chiar tu, dar esti o problema atat de mare incat nici tu nu o vezi :))

Anonymous said...

Iubesc fetitele cu ochelari, de-asta mi-am luat BMW ca sa le pot agata, a si sa moara de inima rea astia ca tine

Anonymous said...

Din cate am inteles femeia cu ochelari era chiar mama ta,deci ai facut un blog despre mama ta obsedata de metrou,si de forta de frecare