Thursday, October 30, 2008

VREMEA LA MUNTE

Vineri
Vremea va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil si numai izolat in primele ore ale zilei vor mai fi conditii de ploi slabe in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative si se va mentine la valori ridicate.

Sambata
Vremea va fi calda. Cerul va fi temporar noros si va ploua local in Carpatii Occidentali si numai izolat in restul zonelor. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va mai creste usor fata de ziua precedenta. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Duminica
Vremea va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei in Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative, mentinandu-se la valori ridicate pentru aceasta data. Mai ales dimineata si noaptea pe vai si in depresiuni va fi ceata.

No comments: