Sunday, October 5, 2008

VREMEA LA MUNTE

Luni
Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Orientali, unde pe arii relativ extinse va ploua si izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. In restul teritoriului cerul va deveni treptat variabil, exceptand Carpatii Meridionali, unde, indeosebi ziua, vor mai fi innorari accentuate si local va mai ploua. In zona inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar vantul va avea intensificari. Temperatura aerului va creste usor in cea mai mare parte a zonei montane. Spre sfarsitul intervalului, pe vai si in depresiuni, vor fi conditii de ceata.

Marti
Vremea se va incalzi. Cerul va prezenta innorari temporare si, indeosebi ziua, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, se va semnala ceata.

Miercuri
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

No comments: