Sunday, October 19, 2008

VREMEA LA MUNTE

Luni
Vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, dar pe arii restranse, pe vai si in depresiuni, va fi ceata, indeosebi noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fata de intervalul precedent.

Marti
Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, local va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fata de intervalul precedent.

Miercuri
Cerul va fi variabil, iar pe vai si in depresiuni, indeosebi dimineata si noaptea, local va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fata de intervalul precedent.

2 comments:

Anonymous said...

te rog ai grija ce linkuri pe site ul tau , eu inteleg reclama dar vezi k prietenii tai de pe platoul soarelui au si nisthe "trojani" pe acolo !!! adik virusi ....

in rest s' asteptam zapada !

Navol Oltenita said...

Te rog, scrie-mi la sorin.anghel@jurnalul.ro despre ce este vorba si ii anunt pe cei de la Platoul Soarelui de problema pe care o au. Eu nu ma pricep la IT absolut deloc.