Wednesday, October 1, 2008

VREMEA LA MUNTE

Joi
Vremea va fi calda, iar in cursul zilei si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare noaptea, cand va ploua slab pe arii restranse indeosebi in Carpatii Occidentali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va creste usor fata de intervalul precedent.

Vineri
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi temporar noros si va ploua izolat, indeosebi in Carpatii Occidentali. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor putea fi insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

Sambata
Vremea va deveni treptat instabila, iar in masivele din vestul tarii se va raci. Vor fi innorari si va ploua pe arii extinse, ziua in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali, iar seara si noaptea si in restul zonei. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor putea fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate.

No comments: