Wednesday, October 29, 2008

Retailerul de articole sportive Hervis estimeazã pentru 2008 afaceri de 13 milioane euro în România

Compania austriacã Hervis Sports and Fashion are planificatã pentru acest an o cifrã de afaceri de 13 milioane de euro, fatã de încasãrile de 2,2 milioane de euro obtinute în 2007, anul intrãrii retailerului pe piata româneascã.
"Compania Hervis Sports va avea, pânã la finalul anului 2008, sase magazine în România, o cifrã de afaceri planificatã de 13 milioane de euro si un numãr de 100 de angajati", se aratã într-un comunicat al companiei.
Anul trecut, Hervis Sports and Fashion a înregistrat afaceri de 7,5 milioane de lei (2,2 milioane de euro), potrivit datelor transmise Ministerului Economiei si Finantelor, în conditiile în care primul magazin a fost inaugurat în octombrie 2007.
Retailerul detine magazine la Oradea, Sibiu, Târgu Mures si Cluj-Napoca, iar vineri va deschide primul magazin al retelei din Capitalã si al cincilea din România, în cadrul complexului comercial Liberty Center. Pânã la sfârsitul anului, Hervis va mai deschide o unitate comercialã la Brãila, în Promenada Mall.
Planurile companiei vizeazã deschiderea a 50 de magazine în România pânã la sfârsitul anului 2014.
Hervis Sports a fost înfiintatã în 1973 si este membrã a grupului Spar Austria. Compania a înregistrat anul trecut o cifrã de afaceri de 382 milioane de euro.

1 comment:

Anonymous said...

cifra de afacere =/ incasari