Sunday, October 5, 2008

Future is Fusion: Gillette Fusion






Bucureşti, 3 octombrie 2008: Gillette Fusion, cea mai inovativă tehnologie de bărbierit, s-a lansat în România în cadrul unei petreceri-avanpremieră la care celebrităţi din diverse domenii au încercat pentru prima dată noul aparat de bărbierit.

Gillette Fusion, ultima tehnologie în materie de bărbierit, s-a întâlnit pentru prima dată cu reprezentanţii show-bizz-ului românesc în cadrul unui adevărat spectacol tehnologic. Petrecerea Gillette a avut loc într-un spaţiu special creat în care invitaţii au păşit pentru prima dată în lumea Fusion, o lume a tehnologiei de ultimă oră şi a inovaţiei, fiind întâmpinaţi de proiecţii live, muzică Fusion şi de gazda evenimentului, Mihaela Rădulescu.

Bărbatul Fusion este bărbatul modern, carismatic şi puternic, bărbatul ambiţios, cu atitudine de învingător şi care reuşeşte să se ridice prin forţe proprii. Bărbatul Fusion este un model în viaţa profesională dar în acelaşi timp confirmă şi stabileşte tendinţele în modă şi în stilul de viaţă, fiind admirat de bărbaţi şi dorit de femei.

Numeroase celebrităţi din sport, din afaceri şi din show-bizz-ul românesc au fost de asemenea prezente la lansarea Gillette Fusion. Dan Petrescu, Radu Naum şi Mihai Leu sunt caţiva dintre cei care au încercat mult aşteptatul aparat Gillette Fusion chiar la evenimentul de lansare.

“Mi se pare senzaţional bărbieritul cu noul Gillette Fusion. Este o experienţă reconfortantă. Mă bucur că putem avea parte acum şi în România de cel mai avansat bărbierit cu Gillette Fusion.” a spus Dan Petrescu, ambasador Gillette

Noul Gillette Fusion, dotat cu 5 lame pentru confort şi o lamă pentru precizie, oferă cea mai bună experienţă în materie de bărbierit. Lama pentru precizie, montată în partea din spate a aparatului este ideală pentru locurile greu accesibile.

„Gillette Fusion este prevăzut cu un mâner ergonomic şi un microcip integrat, care asigură performanţă constantă pe termen lung, oprire automată şi avertizare pentru baterie descărcată. Banda impregnată cu loţiune pe bază de vitamina E şi aloe vera împreună cu poziţionarea lamelor cu 30% mai aproape una de alta ajută la reducerea presiunii şi la evitarea apariţiei iritaţiilor. Cu peste 70 de patente de inovaţii la activ, Gillette Fusion deschide un nou capitol în arta bărbieritului prin integrarea electronicii în tehnologia noului aparat de ras.” a spus Maria Camelia Sur – External Relations Manager Procter&Gamble Balkans

Lansarea Gillette Fusion pentru marele public va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.30, la Băneasa Shopping City unde mult-apreciatul Etienne de Crecy va oferi un adevărat “fusion” de muzică electronică live şi imagini spectaculoase realizate cu ajutorul unui cub masiv de 6 metri înălţime special construit. Interacţiunea dintre arhitectură, imagine şi sunet creeaza un spectacol care dă impresia intrării într-o altă lume, o lume a tehnologiei, aflată la graniţa dintre realitate şi virtual. O megastructura formată din litere cu înălţimea de 10 metri şi lungimea unui teren de fotbal va anunţa tuturor faptul că “Future is Fusion”: Gillette Fusion.

1 comment:

Anonymous said...

Hagi mi-a furat mingea!