Monday, October 20, 2008

Primii tour operatori din piatã au lansat din vreme ofertele pentru sezonul de iarnã

Tour operatorul Interra Travel a lansat la începutul lunii octombrie "Atlasul vacantelor de iarnã".
"Inspirati de cãutarile si dorintele românilor am pregãtit pentru iarna 2008/2009 o paletã largã de pachete turistice, cu o multime de noutãti, bonusuri si exclusivitãti", a declarat Nicoleta Manda, marketing manager al Interra Travel.
Astfel, pentru perioada Crãciunului agentia oferã o excursie de neuitat, cu program deosebit, chiar în orasul lui Mos Crãciun, la Rovaniemi, în Laponia/Finlanda. Este pentru al treilea an consecutiv când Interra oferã pentru aceastã destinatie un zbor direct, cu charter operat de Tarom, cu cea mai mare si modernã aeronavã din Roamânia - Airbus 310-325.
O searã magnificã de Crãciun este asiguratã si prin alegerea Vienei ca si destinatie de sãrbãtori, unde Interra organizeazã exclusiv o petrecere de crãciun în Prater - în modernul si traditionalul restaurant "Waggon 31". "Pachetul cuprinde si o turã privatã în Roata Mare din Prater, care va fi pusã în miscare în aceastã searã special pentru turistii nostri, precum si biletul la Concertul extraordinar de Crãciun la Palatul Imperial Hofburg", a precizat Manda. Sunt oferite turistilor toate variantele posibile de transport: cu autocarele Interra, cu Austrian Airline sau individual.
Pentru Revelion, turistii pot alege din cele 15 destinatii Interra functie de stilul si locatia preferatã: o Galã Imperialã la Viena, o petrecere grandioasã într-o capitalã europeanã sau într-o locatie exoticã ori la schi în Innsbruck-Austria. Fiecare pachet turistic cuprinde noutãti si exclusivitãti Interra: Imperial Gala Dinner în "Casa de Oaspeti" a Împãratului Franz Josef de la Schonbrunn - una dintre cele mai frumoase sãli din Viena, Banchet Medieval la Londra, spectacole de lumini si traditii la Paris, Praga, Budapesta si Barcelona sau excursii din Nisa prin statiunile superbe ale Coastei de Azur. O gamã de parfumuri exotice de iarnã pot fi experimentate de Revelion în Mauritius, Hong Kong si Rio de Janeiro. Pachete all inclusive vor rãsfãta turistii care preferã Cuba, Republica Dominicanã sau Caraibe-Mexic, iar cel mai mare spectacol de artificii din lume va fi vãzut, conform Guiness Book, de cei care vor petrece Revelionul în Madeira.
Interra oferã iubitorilor sporturilor de iarnã vacante în paradisul schiorilor Zell am See si Kaprun din decembrie si pânã în martie. Nou si exclusiv, Interra a inclus în pachetul turistic scoalã de schi cu monitor român atestat international pe toatã perioada vacantei, iar douã zile de scoalã de schi sunt bonus Interra pentru toate grupele de schiori - copii, intermediari sau avansati. O altã surprizã o reprezintã cadoul pe care fiecare turist îl va primi la plecarea în excursie: mãnusi, ochelari sau cãciulã pentru schi purtând renumita marca sportivã Reusch. Pachetele spre perla Alpilor Austrieci sunt asigurate cu autocarele Interra de 4 stele, care au plecãri din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Deva si Timisoara.
Decembrie-februarie înseamnã la Interra si perioada de shopping în cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est: SCS - Shopping Center Sud si Parndorf din Viena. Poti petrece chiar si Valentine's Day la shopping. Agentia asigurã prin flota proprie de autocare de 4 stele transportul comod, precum si toate transferurile la centrele comerciale.
Evenimentele speciale internationale completeazã oferta Interra din aceastã iarnã: Turul Pietelor de Crãciun din Austria si Germania te introduce în minunata atmosferã a sãrbãtorilor de iarnã si îti dezvãluie traditii vechi de secole. De ziua îndrãgostitilor poti valsa la Balul Johann Strauss în orasul muzicii - Viena. Cel mai mare eveniment european monden - Balul Operei din Budapesta, are anul acesta ca invitat special, pentru cei peste 7000 de participanti, pe Richard Clayderman. De pe harta carnavalurilor nu lipseste Carnavalul de la Venetia, unde vei fi martorul unui spectacol deosebit si vei admira costumele superbe ale participantilor la paradã. Iar Tina On Tour este concertul asteptat de toatã lumea pe 8 februarie la Viena.
Inspirati de cãutãrile clientilor sãi Interra pregãteste deja "Atlasul vacantelor de primãvarã/varã", iar primul pachet turistic este dedicat iubitorilor muzicii rock: concert extraordinar AC/DC - "Black Ice", pe 23 martie , la Budapesta. Acesta va fi disponibil în douã variante: premium, care include transport cu avionul si economic, la care transportul este asigurat cu autocarele Interra de 4 de stele.

1 comment:

Anonymous said...

Interra are si un catalog din ce am vazut e destul de interesant