Sunday, February 15, 2009

Edit Miklos are nevoie de ajutor!



Romania a realizat doua rezultate senzationale la Campionatul Mondial de Schi Alpin care s-a terminat ieri la Val d'Isere - Franta.
Edit Miklos s-a clasat pe locul 18 la Super G, dar si la Coborare, dovedind ca este o sportiva de mare valoare. Miklos este sportiva din Romania cu cele mai mari sanse la o medalie la Jocurile Olimpice de la Vancouver 2010. Ba mai mult, la proba de Super Combinata, Miklos a incercat sa faca o cursa a la Bode Miller, parcurgand aproape toata partia cu un singur schi.
Sportiva din Miercurea Ciuc are nevoie urgent de suma de 5.000 de euro pentru a lua parte la urmatoarele doua etape de Cupa Mondiala la Schi Alpin. Edit Miklos pune la bataie spatiu publicitar pe echipamentul de concurs si pe cel de antrenament. Pentru mai multe amanunte privind spatiul publicitar va rog sa descarcati fotografiile alatuare.
Concursurile la care ia parte Edit Miklos sunt transmise in direct de Eurosport, post de televiziune care este lider de audienta la nivel european in randul populatiei cu studii superioare. De asemenea, Jurnalul National va scrie zilnic cate un articol despre Edit Miklos.

18 comments:

Anonymous said...

Asta e o gluma? Dar federatia ce pazeste?

Anonymous said...

federatie tine banii pt ea..in loc sa o ajute pe fata care munceste enorm de mult si a ajuns la rezultate bune,federatia ce face???isi bate joc si apoi cei de acolo de plang ca Romania nu are rezultate :( sper k rezultatele lui Edit sa nu-i fie atribuite lui Florin Cristea,cum se spune k el este antrenor federal...nu are nici un merit!succes edit in continuare!

Anonymous said...

felicitari edith pentru rezultatele de la CM !Dar 5000 euro ptr. doua etape de Cupa mondiala in Europa sunt cam multi... sunt sigur ca in limite rezonabile Federatia sau Com.Olimpic s-ar implica...cred ca ptr. CN nu sunt asa costuri si totusi exista posibilitatea ca acesta sa nu se desfasoare!?!

Anonymous said...

Sa fim seriosi fetele de la biatlon participa etapa de etapa in CM. Credeti ca-i mai ieftin?

Anonymous said...

CN se tine la Sinaia in perioada 23-26 februarie.

Anonymous said...

floro nu are legatura cu edit. ea nu lucreaza cu el.

Anonymous said...

florin cristea i-a calificat la olimpiada pe neala si flore

Anonymous said...

mult putin edith merita 5000

Anonymous said...

fed nu are buget

Anonymous said...

la biatlon sunt rez mai bune decat la edith si banii vine de la federatia international. e gresit sa vorbesc urata despre eva

Anonymous said...

fl cristea e ruda cu d cristea

Anonymous said...

Nu vorbeste nimeni urat de Eva. Sa ni se explice ce cauta Purdea si Rusu etapa de etapa. Inteleg la cele cu stafeta, dar la celelalte?

Edith are la 19 ani rezultate cel putin al fel de bune ca Tofalvi la acea varsta.

Insa aici problema nu este de schi alpin vs biatlon, problema e ca cele doua sporturi n-ar trebui sa fie in aceasi federatie

Anonymous said...

Romania este pe locul 10 la stafeta si datorita Mihaela Purdea si Alexandrei Stoian, fosta Rusu. Daca duci aceste fete la o etapa de Cupa Mondiala pentru stafeta nu e normal sa le dai posibilitatea sa concureze si la probele individuale?
Nimeni nu contesta rezultatele lui Edith, dar nu putem spune ca fetele de la biatlon sau biatlonul sunt de vina pentru ca Edith nu mai primeste finantare in aceasta perioada.
La TV se tot vorbeste despre dezbaterile din Parlament legate de buget. Nimeni nu are bani pana Parlamentul nu ridica mana si aproba.

Anonymous said...

Asta-i buna: deci noi participam la competitii dupa ce se aproba bugetul in parlament?

Anonymous said...

Din pacate, asta este adevarul.

Anonymous said...

Cind ai datorii deja de peste 7000 de euro, nu ai idee cu ce-ti vei plati cazarea si deplasarea la Tarvisio unde se tine urmatoarea etapa de cupa mondiala si esti nevoit sa pleci din tara plangand cu 70 eur in buzunar (asta s-a intimplat ieri) ca dupa aceea sa te milogesti prin Austria sa te mai pasuiasca atunci refuz sa cred ca 5000 de eur este mult. Vorbim de cea mai buna schioare al tuturor timpurilor din Romania la schi alpin!!!!!

Anonymous said...

nu e mult 5000
fata merita banii

Anonymous said...

nu trebuie vorbit de bani