Thursday, March 12, 2009

Drumul spre Poianã, închis sâmbãtã 3 ore

Drumul dintre Râsnov - Poiana Brasov - Brasov va fi închis sâmbãtã, între orele 13.00 - 16.00, datoritã desfãsurãrii primei etape a Concursului National de Raliuri, TESS Rally, care se desfãsoarã în perioada 13 - 15 martie.
Seful Politiei Rutiere Brasov, comisarul-sef Claudiu Tãmârjan, a precizat cã turistii care vor sã ajungã la Poiana Brasov ar fi bine sã o facã pânã la ora 13.00, pentru cã dupã aceastã orã, drumul se închide si nu existã o rutã ocolitoare spre statiune.
Primul eveniment al raliului este Shakedown-ul, care va avea loc maine, între orele 12.00 - 18.00, pe un traseu între localitãtile Satu Nou si Crizbav, aflate în apropierea localitãtii Feldioara pe DN11. Startul festiv al raliului este programat pentru sâmbãtã, începând cu ora 9.31, la Magnolia Shoping Center din Brasov, iar la ora 11.45 se va pleca în prima cursã specialã la Zãrnesti.
Urmeazã Poiana Mãrului, Sinca Nouã, iar de la ora 14.23 se dã startul probei dintre Râsnov - Poiana Brasov - Brasov.
Duminicã, ultima zi a raliului, se dã startul la ora 10.00 în speciala Babarunca si dupã o regrupare va urma speciala Cheia, apoi sosirea la Brasov, unde la ora 16.30 va avea loc premierea, organizatã la Magnolia Shoping Center.
Organizatorii raliului au anuntat cã iubitorii acestui sport nu-i vor vedea în probele speciale pe Titi Aur, Mihai Leu sau Dodo Pitigoi.

No comments: