Friday, March 6, 2009

VREMEA LA MUNTE

Sambata
Cerul va fi noros si va ploua pe arii relativ extinse, iar cantitatile de apa vor depasi local 10...15 l/mp si izolat 20...25 l/mp Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali. Pe creste precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara scadere.

Duminica
Cerul va fi mai mult noros si local, indeosebi ziua, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului va scadea fata de ziua precedenta.

Luni
Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare, la inceput in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali, apoi si in restul zonelor montane. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara crestere.

No comments: