Thursday, May 28, 2009

COSR pune conditii schiorilor

Dupa ce s-a fript cu ciorba, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman sufla acum si in iaurt. In 2006, la Jocurile Olimpice de la Torino, romanul Florentin Nicolae s-a clasat pe ultimul loc in proba de Coborare, lucru care a starnit mania presedintelui Octavian Morariu si a secretarului general Dan Dobrescu. Pentru a evita astfel de momente umilitoare pentru tara noastra, COSR le va cere schiorilor care au dreptul sa participe la Olimpiada de la Vancouver sa ia startul in Cupa Mondiale inaintea deplasarii in Canada. Abia dupa aceea, in cazul in care vor avea rezultate multumitoare, romanii vor putea merge la Jocurile Olimpice. Prin aceasta miscare, COSR incearca sa scape de sportivii care fac turism pe banii statului roman cu ocazia Olimpiadei de anul viitor.

12 comments:

Anonymous said...

mi se pare corect

Anonymous said...

o sa mearga toti aia cu pile

Anonymous said...

Cred ca este mai bine si pentru ei sa mearga mai cupa mondiala.Macar 2 3 curse sa se obijnuiasca cu emotiile.Nu este vorba de pile mai trebuie sa te si califici daca nu esti calificat,poti sa mergi cupa mondiala.Bafta la toti.

Anonymous said...

...oare ce inseamna "conditii multumitoare"?... si oricum conditii pui in momentul in care ai dat ceva in schimb...si atunci vine automat intrebarea: ce a dat COSR sau federatia sportivilor care se vor califica la JO, in afara de impunerea acestei conditii?...mai ales ca in noul sezon se implineste un ciclu olimpic.Poate are cineva dintre sportivi,de la federatie sau de la COSR vreun raspuns la aceste intrebari pe care, spre deosebire de "conditii", le consider pertinente...

Anonymous said...

Staikule, sa nu te speri, ca tu ai pile

Anonymous said...

la torino au fost unii accidentati

Bernadeta Szwagiel said...

Cred ca unul dintre voi are probleme grave. Si stiu cine e ala! Eu nu am scris niciodata "conditii multumitoare". In situatia celor de la schi alpin se mai afla si cei de la schi fond. Si pana la urma e mai bine asa. COSR au dat in urma cu patru ani de zile un stagiu de pregatire in Chile. Si s-au vazut "rezultatele"! (Sorin Anghel)

Anonymous said...

...intr-adevar era vorba despre "rezultate multumitoare",in rest nici o diferenta-mai mult o deviere semantica...pacat ca in acceptiunea ta un stagiu in Chile se confunda cu un stagiu olimpic...

Navol Oltenita said...

Din nou ai luat-o pe aratura. Eu nu am spus niciodata stagiu olimpic. Am spus stagiu de pregatire. Oricum, atunci s-au cheltuit bani degeaba. Acum vad ca te dai lovit cand auzi de conditiile impuse de COSR. Nu erai tu un spartan? Ti-e frica de ceva? (Sorin Anghel)

Dragos S. said...

Bai dobitocule(Sorin Anghel) ,acesta este singurul comment pe care il postez!Nu iti mai da tu cu parerea despre cine scrie si ce scrie!Eu in momentul in care postez un comentariu intodeauna ma semnez!!!

Navol Oltenita said...

Pe cine crezi ca minti? Ti-a pronuntat cineva numele? Normal ca nu! Cine esti tu? Un frustrat care s-a facut de ras in camp-ul FIS. Toti bulgarii rad de tine cu gura pana la urechi atunci cand isi amintesc de tine. Cadeai de fiecare data in plat si te-au trimis acasa pentru ca antrenorii te-au considerat un prost. (Sorin Anghel)

Anonymous said...

Pacat ca o discutie care ar fi trebuit sa fie serioasa s-a transformat ,in stil specific romanesc,...