Wednesday, May 20, 2009

Show Moto la turaţie maximă!






Băneasa Shopping City organizează sâmbătă şi duminică (23 şi 24 mai) o serie de evenimente dedicate pasionaţilor de motoare. Iubitorii de motociclete se vor putea delecta cu o expoziţie de motoare şi accesorii moto, demonstraţii făcute de renumiţi cascadori şi drive-test-uri cu motoarele preferate, scutere şi ATV-uri.

Expoziţia de motociclete şi accesorii moto din interiorul centrului comercial va oferi bărbaţilor ocazia să gasească şi să achiziţioneze modelul preferat, precum şi o gamă variată de accesorii moto.

În parcarea Băneasa Shopping City motoarele vor fi încinse la maxim, în fiecare zi de weekend, de la ora 12.00 până la ora 20.00, intrarea fiind liberă. Pasionaţii vor putea testa motoare, scutere şi ATV-uri si vor putea vedea cele mai spectaculoase demonstraţii de îndemânare pe 2 roţi. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt cascadorii Angyal Zoltan – triplu campion mondial la cascadorie moto, Demeny Zsolt şi Demeny Laci - cascadori de motociclete sport şi ATV-uri, recunoscuţi pentru stilul neconvenţional de a realiza cascadoriile. Cei 3 profesionişti vor face, pe parcursul celor 2 zile, 4 runde de show-uri moto. Cei prezenţi la eveniment vor putea să-şi arate îndemânarea pe motociclete la concursurile organizare pentru aceştia, iar cei mai buni vor pleca acasă cu accesorii moto.

La evenimentul de sâmbătă au fost invitate mai multe vedete pasionate de motoare, ce vor întrece la „Cursa Melcului” - competiţie la care va fi declarat campion cel care reuşeşte să meargă cel mai încet pe motocicletă.

Parteneri: All Ride Moto, Dual Tours, Harley-Davidson, SYM

Parteneri media: MotorLife, Music Channel, Radio 21, TopGear, Styler, 4tunning.ro, askmen.ro, bestmusic.ro, eva.ro, metalhead.ro, myband.ro, motorlife.ro, topgear.ro

Bucharest Food Festival

În perioada 21-24 mai, în parcarea Băneasa Shopping City are loc a doua ediţie a celui mai complex eveniment gastronomic din România - Bucharest Food Festival.

Sunt reuniţi în cadrul festivalului peste 70 de producători autohtoni şi importatori direcţi ai apreciatelor produse din Sicilia cu uleiuri de măsline, sortimente de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar şi produse din Franţa şi alte regiuni ale Italiei. Cei mai talentaţi bucătari ai momentului vor veni să-şi dea măsura talentului – de la maestrul Horia Virlan (“Cireaşa de pe tort”) gazda evenimentului, la Antonio Passarelli (“Danutz SRL”), Jerome Dupont ( “Secrete de Chef”), Şoni (“Papa la Şoni”), echipa olimpică de bucatari de “La Mircea Macelaru’ ”, până la păstratori ai traditiei vechi romanesti - cu toţii vor fi prezenţi în cele patru zile ale evenimentului cu demonstraţii şi reţete delicioase, într-un regal pur- culinar. Vizitatorii vor mai găsi la festival numeroase concursuri, cea mai mare fasole cu ciolan afumat din Bucureşti şi o tombolă cu zeci de premii pe baza biletului de intrare în valoare de 10 lei.

No comments: