Friday, May 15, 2009

VREMEA LA MUNTE

Sambata
Instabilitatea atmosferica va fi accentuata indeosebi in cursul dupa-amiezei si la inceputul noptii, cand vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii ca izolat sa fie caderi de grindina. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate pentru acesta perioada a anului, comparabile cu cele din intervalul anterior.

Duminica
Vremea se va mentine calda, dar va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe spatii relativ extinse se vor semnala averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va avea valori conparabile cu cele din intervalul precedent.

Luni
Cerul va avea innorari temporare si indeosebi in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali, pe spatii relativ extinse vor fi averse si descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat. Cu toate ca temperatura aerului va marca o usoara scadere, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada a anului.

No comments: