Thursday, May 21, 2009

Spectacole, expozitii si concursuri, la Zilele Predealului

Primãria Predeal organizeazã în perioada 22-24 mai "Zilele orasului", unul dintre evenimentele importante ale anului, dedicat promovãrii imaginii turistice a Predealului.
Comparativ cu anii trecuti, manifestãrile din acest week-end vor avea loc în mai multe zone ale orasului, pentru o mai bunã desfãsurare a acestora. Astfel, în Piata Gãrii se va amplasa scena pentru concertele din cele trei zile, alãturi de care vor fi amenajate zona fast-food si un parc de distractii.
În Parcul Central se vor desfãsura concursurile de sah, tenis de masã si table pentru copii si va fi o zonã expozitionalã pentru flori si una de masini.
O paradã cu fãclii a Vânãtorilor de Munte, care se va desfãsura vineri, începând cu ora 21,00, un concurs gastronomic, ce va avea loc sâmbãtã, de la ora 12,30, expozitii de fotografie, picturã religioasã, concursuri pentru copii si adulti vor completa programul manifestãrilor.
Vineri vor sustine concerte Maria Dragomiroiu, Adreea Bãlan si formatia Proconsul. Sâmbãtã, începând cu ora 19,00, va urca pe scenã Maria Cârneci iar de la ora 19,45 Gheorghe Gheorghiu, Anda Adam si Talisman. Duminicã, concursul de gastronomie va fi urmat de un spectacol folcloric si concursuri cu premii.

No comments: