Monday, May 18, 2009

Udrea va discuta la Paris posibilitatea unei investitii franceze într-o pârtie de schi la Brasov

Elena Udrea face parte din delegatia care îl însoteste la Paris, azi si maine, pe presedintele Traian Bãsescu, si va discuta cu companii franceze posibilitatea unor investitii ale acestora în domeniile schiabile din Brasov si Arges, informeazã un comunicat al Ministerului Turismului.
"Astfel, în cadrul întrevederii cu Julian Marshall, director general al agentiei de turism Prodintour, va fi discutatã posibilitatea de a introduce un charter Paris-Constanta, începând cu vara anului 2011. Olivier Meziere, presedintele Micoinvest, va prezenta ministrului Elena Udrea proiectul de realizare a unei pârtii de schi în judeþul Brasov, precum si proiecte de investitii ale companiei pe litoralul românesc al Mãrii Negre", se aratã în comunicat.
Udrea se va întâlni cu presedintele Alsace International, agentia de expansiune economicã a Consiliului General al regiunii Alsacia, care lucreazã în parteneriat cu România pentru dezvoltarea unor statiuni de schi din zona Arges.
"Elena Udrea va avea, de asemenea, discutii cu presedintele Louvre Hotels, precum si cu touroperatori francezi", se mai aratã în comunicat.

No comments: