Tuesday, April 28, 2009

Ioan Nan: "Nu e grav"

Schiorul Ioan Nan nu este deloc panicat din cauza faptului ca ar putea rata participarea la Jocurile Olimpice de la Vancouver dupa ce a coborat pe locul 505 la Slalom in ierarhia intocmita de catre Federatia Internationala de Schi. "Nu e nici o problema. Chiar daca nu mai sunt in primii 500 de schiori din lume, sansele mele de a participa la Olimpiada nu s-au spulberat. Nu e grav. Pana anul viitor, in luna ianuarie, voi fi din nou pe un loc care sa-mi dea dreptul sa iau startul la competitia din Canada. In primul trebuie sa tinem cont de faptul ca dupa acest sezon se vor retrage foarte multi sportivi si astfel voi intra din nou in primii 500 de schiori din lume la Slalom", a declarat Ioan Nan, care astazi s-a plimbat cu bicicleta pe langa Brasov.

11 comments:

Anonymous said...

Sa investeasca din fondurile proprii si sa plece in Argentina ca sa se califice,ca daca tot asteapta sa ii pice din cer(sau din Bulgaria)o sa vada olimpiada la Tv(daca isi plateste cablul zgarcitu')

Anonymous said...

o sa ma calific si fara argentina dar daca esti tu asa de magnat da-mi tu bani de argentina si plateste-mi si cablu te rog frumos prietene(NAN)

Anonymous said...

Da chiar asa ...ce tampit , habar n-are cat se cheltuieste in schi crede ca merge la polo cu o pereche de chiloti in apa cu clor. Si Clubul Dinamo sau Federatia sa astepte doar rezultate pentru care a investit . Sau incepem sa schiem din amintiri ?

Anonymous said...

tu no sa ajungi la rezultatele lu nelutzu never

Puzzle master said...
This comment has been removed by the author.
Puzzle master said...
This comment has been removed by the author.
Puzzle master said...

Da de ce ar investi din fondurile proprii, pana la urma reprezinta interesul national, nu? Daca se califica la olimpiada, nu o sa poarte drapelul propriu ci pe cel al Romaniei!! Mi se pare chiar tampita topica ta, asta in masura in care ai legatura cu sportul si nu esti intru totul un neavizat!

Anonymous said...

Neala eu te sustin la maxim si stai linistit ca o sa fie bine! te pup, Sandra

Anonymous said...

ce tare e ala cu o pereche de chiloti in apa cu clor:))))))=))

Bernadeta Szwagiel said...

De ce e tare? Pentru ca jigneste? (Sorin Anghel)

Anonymous said...

nuuuuuuuuu nu la asta ma referam ...ideea in sine (nu ma refeream la jignire>:P)