Tuesday, April 7, 2009

Patru oameni pentru Olimpiada

In clipa de fata, Romania are patru sportivi in primii 500 de schiori din lume conform ierarhiei FIS. Edit Miklos ocupa locul 49 (10 p FIS) la Coborare, 402 (32 p FIS) la Slalom Urias, 72 (16 p FIS) la Super G. Smaranda Munteanu, brasoveanca plecata de cativa ani in Statele Unite, este pe locul 396 (32 p FIS) la Slalom Urias. Dintre baieti, cea mai buna clasare o are Ioan Nan, care se situeaza pe locul 433 (28 p FIS) la Slalom. Dragos Staicu este pe locul 446 (60 p FIS) la Coborare.

14 comments:

dumitru said...

Domnisoara Smaranda Munteanu nu are loc in chipa Americi si participa pentru Romania,sau face acest lucru decat la mondiale si olimpiada.Atunci sa vina si la campionatul national daca tot merge pentru Romania la Olimpiada si Mondiale.

Anonymous said...

Nu merge nicaieri,pt ca oricum cota alocata Romaniei este de 3 sportivi!

Anonymous said...

4 baieti si 4 fete

Anonymous said...

SI MAI MULTI ANTRENORI CU SIGURANTA, MASEURI, MEDICI CARE NU SUNT NICAIERI CAND E NEVOIE..

Anonymous said...

daca romania nu are lot cine merge sa antreneze olimpiada?

dumitru said...

Dar frumos este sa va si semnati daca tot aveti ceva de spus si scris nu este frumos sa va ascundeti

Jon said...

asa sunt perversii nu ai ce sa le faci. nu isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce fac si ce zic. ce sa la faci :)

Jon said...

asa sunt perversii nu ai ce sa le faci. nu isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce fac si ce zic. ce sa la faci :)

simona said...

Si daca ne semnam lucrurile raman aceleasi. Romania nu are lot dar se stie deja cine merge cu sportivii chiar daca singurul lucru pe care il au in comun cu sportivii e ca fac acelasi sport. Ionica mai usor cu calificativele. Sa ne bucuram ca avem pe unde ne mai spune durerile.

Jon said...

Corect este foarte bine. Dar nu mi se pare deloc corect sa jignesti si sa ramai anonim. e ca si cum dai pe la spate. Si pe niste oameni care chiar muncesc ! indiferent cum , bine rau.

Anonymous said...

bine zis Joane!

Simona said...

Mai Jon , eu iti doresc sa ai parte si de un antrenor adevarat care sa reuseasca sa te ridice moral sa nu te faca ...in toate felurile cum se aude pe partie chiar uiti de aspectul asta ???

Anonymous said...

3 oameni pt olimpiada!Din pacate Nan nu a reusit sa faca o nota de sub 34 de puncte drept urmare nu va mai fi calificat la urmatoarea lista!

marius said...

Ce nu are antrenor lotul Romaniei?sau nu vreti sa ii recunoasteti pe cei care sunt antrenori la lot."ei e baieti buni"antrenorii sau antrenorul de la lot dar chiar cine este antrenor?la schi alpin