Friday, April 10, 2009

Iulia Craciun a batut-o si pe Bianca Narea

Astazi, la Bansko, romanca Iulia Craciun s-a clasat pe locul 4 (60 p FIS) in cadrul probei de Slalom, ea fiind intrecuta cu 3 secunde si 74 de sutimi de catre bulgaroaica Maria Kirkova, castigatoarea concursului. Bianca Narea s-a clasat pe locul 6 (64 p FIS), la 59 de sutimi in spatele lui Craciun. Dupa prima mansa, Bianca a avut un avantaj de 15 sutimi, dar Iulia a schiat mai bine in partea a doua a concursului, reusind sa o invinga si pe cea mai mare dintre surorile Narea, dupa ce in urma cu doua zile a intrecut-o si pe Sandra Narea, campioana nationala a probei abandonand in mansa intai. La masculin, cea mai buna clasare a avut-o Ioan Nan, care s-a clasat pe locul 9 (36 p FIS), la doua secunde si 39 de sutimi in spatele grecului Vassilis Dimitriadis, castigatorul concursului. Mihai Olaru s-a clasat pe locul 12 (47 p FIS), la o secunda si 67 de sutimi in spatele lui Nan. Rezultatul schiorului din Predeal trebuie catalogat ca fiind unul foarte bun daca tinem cont ca "nota" de astazi il va ajuta sa urce usor din ierarhia mondiala intocmita de FIS. Fratele sau mai mic, Bogdan, s-a clasat pe locul 17 (60 p FIS), la o secunda si 98 de sutimi in spatele lui Mihai. Alexandru Barbu a abandonat in mansa intai.

2 comments:

Anonymous said...

De alica nu prea se leaga nimik la cati banii se baga in el,sebi s-a retras d 2ani si sta mai bn decat fraso in pct fis!pare rau da nu e prea talentat!

Anonymous said...

...Sebi este antrenorul lui Alica...nimeni( nici vreun club ,nici federatia, nici comitetul olimpic,etc) "nu baga" vreun singur leu in Alica...acest "anonymous" cat habar are de isi da el cu parerea... dupa accidentarile lui Alica ceea ce a reusit(sa treaca peste ele) este foarte bine ...este si destul de tanar ca sa mearga mai departe-abia a implinit 22 de ani...da-le peste bot Alica (multa lume are incredere in ceea ce poti de fapt)SUCCES !