Sunday, November 23, 2008

DN 17 este blocat, în Pasul Tihuta, din cauza viscolului

Drumul National 17 este blocat în Pasul Tihuta, din cauza a douã tiruri care au derapat si au ajuns de-a latul soselei, soferii care intentioneazã sã traverseze zona fiind opriti de Politie la baza muntelui, mai ales cã în zonã este viscol.
Prefectul de Bistrita-Nãsãud, Szilagy Ioan, a declarat cã sunt oprite la baza muntelui, de cãtre echipaje ale Politiei, atât masinile care circulã dinspre Bistrita-Nãsãud spre Suceva, cât si cele din directia opusã, din cauza cã Pasul Tihuta este blocat de douã tiruri care au derapat si au ajuns de-a latul drumului.
Mai multe autovehicule asteaptã de o parte si de alta a muntelui sã treacã Pasul Tihuta, însã circulatia va fi redeschisã doar dupã ce tirurile vor fi tractate, iar viscolul îsi va mai reduce din intensitate.
Prefectul nu a putut preciza când va fi redeschis pasul, dar a spus cã a anuntat MIRA si cã va trimite echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã pentru a ajuta la deszãpezirea masinilor.
De asemenea, Centrul Infotrafic al Politiei Române a informat cã de la orele prânzului circulatia rutierã pe DN17, în Pasul Tihuta, se va închide pentru aproximativ douã ore pentru deszãpezire.

No comments: