Tuesday, November 25, 2008

VREMEA LA MUNTE

Miercuri
Temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul precedent. In cursul zilei cerul va fi variabil in Carpatii Occidentali, dar cu innorari in restul zonei, unde vor cadea precipitatii locale, mai ales sub forma de ninsoare. Spre seara si noaptea, aria precipitatiilor se va restrange treptat catre Carpatii Meridionali. Vantul va prezenta intensificari in zona inalta.

Joi
Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, cand vor mai fi posibile ninsori izolate, neinsemnate cantitativ in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va continua sa scada usor. Pe vai si in depresiuni, noaptea vor fi conditii de ceata.

Vineri
In cursul zilei cerul va fi variabil, iar in primele ore, pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata. Noaptea cerul se va innora treptat in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali, unde local vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in partea a doua a intervalului. Temperatura aerului va creste usor fata de intervalul precedent.

No comments: