Saturday, November 22, 2008

Se circulã cu dificultate în zona Bran

Azi la orele prânzului se circula în continuare cu dificultate între Brasov si Predeal si în zona Bran-Moeciu.
Din cauzã cã majoritatea masinilor nu sunt echipate de iarnã, iar utilajele de deszãpezire au iesit mai târziu pe traseu, circulatia s-a desfãsurat cu mare greutate la primele ore ale diminetii, a precizat comisarul Cornel Zaharia de la Politia Rutierã Brasov.
"Tamponãrile au crescut cu 50% fatã de o zi obisnuitã pentru cã soferii nu au masinile echipate corespunzãtor si nu respectã conditiile grele de trafic cu zãpadã pe carosabil", a spus comisarul Zaharia.
În schimb, prefectul Brasovului, Emil Nitã, a precizat cã nu s-au semnalat probleme deosebite în judet, iar circulatia rutierã este mai greoaie pentru cã a nins abundent la primele ore ale diminetii si maºinile nu au fost echipate de iarnã.
Si reprezentantii de la Drumuri Nationale filiala Brasov sustin cã în judet s-a circulat si se circulã în conditii de iarnã, fãrã sã se înregistreze blocaje sau sã se închidã anumite portiuni de drum.
În municipiul Brasov se circulã în coloanã în special în zona supermarketurilor, în conditiile în care pe carosabil existã strat de zãpadã între trei si cinci centimetri.

No comments: