Saturday, November 22, 2008

În judetul Covasna ninge în mai multe zone, dar nu s-au înregistrat blocaje pe drumuri

Circulatia rutierã în Pasul Oituz si în zona Întorsurii Buzãului din judetul Covasna se desfãsoarã în conditii de iarnã din cauza zãpezii, iar mai multe utilaje patruleazã pe drumurile nationale pentru a curãta carosabilul.
Seful Sectiei de Drumuri Nationale Covasna, Sorin Stoican, a declarat cã în cele douã zone ale judetului, respectiv Pasul Oituz si zona Întorsurii, a început sã ningã la primele ore ale diminetii, iar stratul de zãpadã era, în afara carosabilulului, de circa 15 centimetri.
Sorin Stoican a subliniat cã nu existã blocaje în trafic si cã mai multe utilaje patruleazã pe drumurile nationale pentru a curãta carosabilul.
Si în alte zone ale judetului ninge, însã potrivit Politiei Judetene Covasna nu s-au înregistrat probleme în ceea ce priveste circulatia rutierã.
Purtãtorul de cuvânt a Politiei Covasna, Buzsi Andrea, a declarat cã nu existã probleme pe drumurile din Covasna, se circulã pe mai multe tronsoane în conditii de iarnã, dar nu au existat blocaje.
Azi dimineatã, la ora 08.00, la Întorsura Buzãului s-au înregistrat 2 grade Celsius. Si în restul zonelor temperaturile au fost pozitive - la Sfântu Gheorghe si Târgu Secuiesc s-au înregistrat 3 grade C, iar la Baraolt 2 grade C.

No comments: